Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mar 2011 - Anul XVI, nr. 67 (4665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Severin refuză în continuare să demisioneze

Marţi, 22 Martie 2011 (14:43:12)

Europarlamentarul Adrian Severin refuză în continuare să demisioneze, atât din PSD, cât şi din PE, susţinând, la Antena 3, că nu este dispus să facă "un sacrificiu ritual" şi că solicită efectuarea unei anchete.

"A demisiona ca răspuns la acuzaţii mincinoase nu poate fi o soluţie", a susţinut Severin, adăugând că ceea ce i se cere este să facă "un sacrificiu ritual", pentru ca astfel să scape toată lumea de responsabilitatea aflării adevărului.

"Nu sunt dispus să fac acest lucru", a subliniat eurodeputatul.

El a mai declarat că "Victor Ponta a tras concluzii pe baza lecturii ziarelor", dar că aceasta "nu poate fi baza unor concluzii care condamnă sau absolvă pe cineva".

Adrian Severin a subliniat că el cere în continuare efectuarea unei anchete, cu atât mai bine dacă este vorba despre o anchetă judiciară.

"Demisiile nu reprezintă o soluţie serioasă. (...) Voi rămâne un social-democrat independent şi voi lupta în continuare pentru adevăr. (...) Dacă sacrificăm adevărul pentru o bună imagine, nu facem lucrul care trebuie, nu facem un serviciu nici cetăţenilor noştri, nici instituţiilor europene", a mai susţinut Severin.

"Biroul grupului S&D din PE a confirmat, marţi, excluderea europarlamentarului Adrian Severin, acuzat de corupţie, din toate poziţiile deţinute şi i-a cerut acestuia să demisioneze din Parlamentul European", se arată într-o declaraţie a grupului socialiştilor şi democraţilor din PE remisă, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Serviciul de presă al Biroului S&D a remis agenţiei MEDIAFAX textul integral al deciziei adoptate în şedinţa de marţi.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că Adrian Severin trebuie să demisioneze din partid şi din Parlamentul European, fiind convins că eurodeputatul nu este victima unor conspiraţii, ci a propriilor sale erori.

Ponta a precizat că, dacă Adrian Severin nu înţelege să iniţieze aceste demersuri, chiar el va declanşa procedurile în acest sens. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Severin refuză în continuare să demisioneze.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Severin refuză în continuare să demisioneze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei