Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mar 2011 - Anul XVI, nr. 67 (4665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Şoldăneşti

În drum spre Ankara, un tir s-a împotmolit pe islaz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tir încărcat cu placaj, în loc să ajungă la Ankara, în Turcia, s-a împotmolit pe drumul care duce spre islazul pentru animale din cartierul fălticenean Şoldăneşti. Tirul, încărcat cu placaj de la o fabrică de profil din comuna Păltinoasă, era condus de un şofer de origine turcă, care a plecat la drum spre Turcia urmărind indicaţiile GPS-ului. Numai că, în loc să-i arate drumul corect, aparatul l-a îndrumat pe şofer spre Fălticeni, apoi spre locul unde pasc vacile şi caii cetăţenilor. Deşi era un drum foarte îngust, şoferul nu şi-a dat seama că nu este drumul european, motiv pentru care nu a ridicat piciorul de pe acceleraţie decât atunci când a văzut că maşina s-a împotmolit. Şi pentru că drumul s-a terminat în dreptul ultimei case de pe strada Şoldăneşti, tirul a mai mers câţiva metri prin noroi, după care remorca acestuia s-a înclinat puternic spre dreapta din cauza pământului îmbibat cu apă, existând riscul răsturnării peste o casă.

Deşi incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, iar la faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai autorităţilor locale şi utilaje tip wolla, tirul nu a putut fi urnit. Abia aseară maşina a fost scoasă din noroi cu mai multe utilaje de mare capacitate şi cu tracţiune 4X4. Şeful Serviciului de utilităţi publice din cadrul Primăriei Fălticeni, ing. Gheorghe Pascaru, a declarat că până ieri la prânz nu a putut fi descărcat placajul din tir deoarece marfa era sigilată de vamă, fiind destinată exportului. Nici accesul unei macarale pentru a ridica remorca împotmolită nu a fost posibil, din cauza drumului foarte îngust. Abia după ce a fost descărcată remorca s-a putut interveni pentru a scoate tirul în drum.

Veniţi de la Arad, proprietarii firmei de transport au spus doar atât: „şofer bou”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În drum spre Ankara, un tir s-a împotmolit pe islaz.
 Vizualizări articol: 1200 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
În drum spre Ankara, un tir s-a împotmolit pe islaz5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   UN MINCINOS DE ZIARIST trimis de
(22 mar 2011, 23:58:15
Domnule Stelian Borhan sunteti un mare mincinos nimic nu a-ti scris din realitate nici macar originea mea daca vedea-ti bine va numele meu este scris pe placuta din cabina care se vede si in poza 3 se vede clar ca mintiti in loc sa spuneti adevarul (soferul tir-ului)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei