Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2011 - Anul XVI, nr. 61 (4659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Voicu: Nu ştiu cum conduce Ponta, dar sigur nu conduce după ce a băut cu Becali o noapte întreagă

Marţi, 15 Martie 2011 (14:31:42)

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, comentând afirmaţiile şefului statului la adresa lui Victor Ponta, că nu ştie cum conduce Ponta, întrucât nu a mers niciodată cu el cu maşina, dar poate afirma cert că nu conduce după ce a băut cu Becali o noapte întreagă.

"Eu nu ştiu cum conduce domnul Ponta. Nu am mers niciodată cu el în maşină. Dar ştiu sigur că nu conduce beat după ce a băut cu Gigi Becali o noapte întreagă", a spus Voicu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la TVR 1, că Victor Ponta este "un om care n-are calităţi să conducă o maşină lungă de trei metri", fiind doar copilot, şeful statului adăugând că liderul PSD nu are maturitatea necesară să fie prim-ministru în mandatul său în fruntea ţării.

"Sunt obligat de Constituţie să am consultări cu toate partidele şi le-aş avea dacă ar cădea Guvernul la moţiune. Dar domnul Ponta este copilot la o maşină. Dânsul mai participă la raliuri şi are sponsori necunoscuţi, deşi se prezintă a fi un soi de fată mare, de Fecioara Maria. Cu sponsorii ăştia necunoscuţi a reuşit să ajungă copilot. El stă în dreapta conducătorului. Cum poţi să conduci ţara când la o maşină eşti doar copilot? Deci un om care n-are calităţi să conducă o maşină lungă de trei metri. Este copilot în maşina aia, nu-i dă nimeni volanul în mână. Poţi să-i dai ţara în mână? Deci nu cred că domnul Ponta are maturitatea necesară să fie prim-ministru al României, nu în mandatul meu de preşedinte al României. Un preşedinte trebuie să fie responsabil când desemnează un prim-ministru", a spus Băsescu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voicu: Nu ştiu cum conduce Ponta, dar sigur nu conduce după ce a băut cu Becali o noapte întreagă.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voicu: Nu ştiu cum conduce Ponta, dar sigur nu conduce după ce a băut cu Becali o noapte întreagă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei