Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 ian 2011 - Anul XVI, nr. 24 (4622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sârbu: UNPR poate influenţa Guvernul, sindicatele şi patronatele să încheie acord pentru stabilitate

Luni, 31 Ianuarie 2011 (17:32:13)

Liderul UNPR Marian Sârbu, deputat de Vaslui, consideră că formaţiunea pe care o conduce poate influenţa atât Guvernul, cât şi sindicatele şi patronatele, în perspectiva încheierii unui acord social pe marginea Codului muncii şi a legislaţiei, care să aducă stabilitate în ţară.

Prezent la Vaslui la inaugurarea unui centru social în localitatea Vutcani, deputatul Marian Sârbu a declarat că, în 2011, va fi un pic mai bine pentru România, iar partidul pe care-l conduce ar putea avea un rol important, la fel ca şi anul trecut, în ceea ce priveşte asigurarea stabilităţii politice şi sociale.

"UNPR are în continuare un interes special pentru ceea ce putem numi interes naţional. Şi, aşa cum noi, anul trecut, am adus acel minim de stabilitate politică pentru ca România să-şi păstreze credibilitatea externă şi vocaţia la credite, aşa anul acesta am putea aduce pacea socială. Avem discuţii destul de importante, practice, cu organizaţiile sindicale pe codul muncii şi pe legislaţia din domeniul social şi sper ca noi să putem influenţa guvernul, sindicatele şi patronatele să încheie un acord în acest sens astfel încât, până la sfârşitul acestui ciclu electoral, să avem stabilitate socială în ţară. Oricum, în 2011, va fi un pic mai bine pentru România", a declarat Sârbu.

În aceea ce priveşte viitorul partidului pe care-l conduce, Marian Sârbu susţine că UNPR a luat decizia de a merge singuri la viitoarele alegeri, atât locale cât şi parlamentare, însă nu este exclusă şi o alianţă cu o altă formaţiune politică.

"Probabil, în bună măsură, decizia noastă este de a merge singuri, pe liste proprii, la alegerile locale şi parlamentare. Dar, mişcările pe scena politică, destul de agitată, s-ar putea să ne oblige la un moment dat la o alianţă. E prematur să ne gândim cu cine. Şi chiar ideea unei reaşezări politice cu un an şi jumătate înainte de alegeri locale este prematur. Cred că, în continuare, trebuie să ne concentrăm pe exercitarea actualelor mandate decât pe alianţele politice. Însă, în acest moment, UNPR doreşte, şi aceasta este decizia în structurile de conducere, să meargă singur", a conchis Marian Sârbu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sârbu: UNPR poate influenţa Guvernul, sindicatele şi patronatele să încheie acord pentru stabilitate.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sârbu: UNPR poate influenţa Guvernul, sindicatele şi patronatele să încheie acord pentru stabilitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   UN EXCROC trimis de
(31 ian 2011, 17:59:43
LUATEAR DRACU SI SA VA IA DRACUL PE TOTI  ☭ I ASTIA DIN UNPR......DIN CAUZA VOASTRA TARA O DUCE ASA GREU EXCROCILOR

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei