Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 nov 2010 - Anul XV, nr. 275 (4566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Cred că angajarea răspunderii pe Legea salarizării va fi urmată de moţiune de cenzură

Luni, 22 Noiembrie 2010 (16:00:23)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că, dacă Legea salarizării unitare asupra căreia Guvernul îşi va angaja răspunderea va cuprinde aceleaşi elemente cunoscute, atunci aceasta va fi urmată de o moţiune de cenzură, după discuţii care vor avea loc între partidele din opoziţie.

"O să vedem ce a reuşit până la urmă mintea Guvernului să formuleze de ultimă oră în materie de Legea salarizării. Dacă tot ceea ce ştim până acum se regăseşte în lege, noi credem că ea va trebui întâmpinată cu o moţiune de cenzură şi sigur că în această privinţă vom discuta cu ceilalţi parteneri din opoziţie. Cred însă că va fi o asumare urmată de o moţiune de cenzură", a spus Antonescu.

În 3 noiembrie, viceliderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu, a declarat că formaţiunea sa va depune moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi va angaja răspunderea pe proiectul Legii salarizării unitare a personalului bugetar.

Guvernul nu a mai discutat proiectul legii salarizării în şedinţa de luni, ci într-o nouă reuniune programată pentru miercuri, deoarece nu a fost încă primit avizul Consiliului Economic şi Social (CES), a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean.

Executivul a anunţat, la finalul şedinţei de săptămâna trecută, că a discutat, în primă lectură, proiectul legii cadru privind salarizarea unitară a personalului din sistemul bugetar şi proiectul legii de aplicare a acesteia în anul 2011, urmând ca formele finale ale actelor normative să fie adoptate luni, 22 noiembrie, după consultări cu Fondul Monetar Internaţional, iar ulterior să fie trimise spre Parlament, în procedură de angajare a răspunderii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Cred că angajarea răspunderii pe Legea salarizării va fi urmată de moţiune de cenzură.
 Vizualizări articol: 421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Cred că angajarea răspunderii pe Legea salarizării va fi urmată de moţiune de cenzură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei