Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 nov 2010 - Anul XV, nr. 274 (4565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Mandatul interimar al Elenei Udrea la Bucureşti a creionat câteva lucruri sănătoase şi bune

Duminică, 21 Noiembrie 2010 (13:56:16)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a afirmat, duminică, la şedinţa filialei Bucureşti, că ascensiunea partidului a pornit de la Capitală, că organizaţia a dat cei mai importanţi politicieni - Băsescu, Blaga, Negoiţă - şi a spus că mandatul intermar al Elenei Udrea a "creionat câteva lucruri sănătoase".

Boc le-a spus participanţilor că a venit din două motive, unul legat de importanţa pe care o are organizaţia Bucureşti pentru PDL, iar altul pentru a "împărtăşi câteva gânduri" privind măsurile de guvernare.

Premierul a arătat că ascensiunea PDL a pornit de la Bucureşti, începând din 2000, cu Traian Băsescu şi s-a deschis drumul către guvernare.

"De aici a început ascensiunea PDL. De aici, de la Bucureşti, aţi dat cei mai importanţi oameni politici: Traian Băsescu, Vasile Blaga, Liviu Negoiţă, oameni care s-au confirmat prin eficienţă şi performanţă", a afirmat Boc, nominalizându-l şi pe Adriean Videanu, care, în calitate de primar general, a continuat proiectele actualului şef al statului.

"Am venit aici să fiu alături de voi şi pentru a împărtăşi câteva gânduri", a mai spus Emil Boc, care a expus pe larg măsurile pe care le-a luat Guvernul la legea pensiilor, Codurile juridice, legea educaţiei.

El a arătat că dacă Guvernul nu ar fi luat măsurile necesare, România ar fi ajuns într-o situaţie mult mai dificilă decât Grecia, Spania sau Irlanda.

"Am ales calea raţională, nu a populismului", a adăugat premierul, arătând că ar fi existat pericolul ducerii ţării "în prăpastie".

El a respins criticile aduse măsurilor luate prin Legile pensiilor, educaţiei. Boc a arătat că toţi cei care nu doresc adoptarea Legea educaţiei vor, de fapt, "conservarea în apă călduţă a mediocrităţii din ziua de astăzi" şi "trăncănesc pe diverse posturi lucruri neadevărate".

"Deciziile sunt următoarele: avem de scos România din criza economică, avem de câştigat alegerile parlamentare şi locale în 2012. Avem şanse de reuşită dacă facem ce trebuie. Guvernarea va reuşi dacă nu cădem în patima populismului", a mai spus Emil Boc, arătând că alţii au "vândut iluzii", iar PDL a ales "calea deciziilor grele şi corecte".

Preşedintele PDL s-a declarat optimist privind succesul partidului în alegeri, dând exemplul Letoniei, unde partidul de la guvernare, care a luat măsuri mai grele decât în România, a câştigat alegerile.

El i-a îndemnat pe liderii PDL să explice oamenilor măsurile corecte şi necesare luate Guvern.

Emil Boc şi-a încheiat discursul menţionând că mandatul interimar al Elenei Udrea în fruntea organizaţiei PDL Bucureşti "a creionat câteva lucruri sănătoase şi bune".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Mandatul interimar al Elenei Udrea la Bucureşti a creionat câteva lucruri sănătoase şi bune.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Mandatul interimar al Elenei Udrea la Bucureşti a creionat câteva lucruri sănătoase şi bune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei