Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 nov 2010 - Anul XV, nr. 274 (4565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Maraton de shopping şi distracţie

Noaptea promoţiilor – reduceri de până la 80% la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor putea face astăzi cumpărături cu preţuri până la 80% mai mici în magazinele din Iulius Mall Suceava, participanţii la Carnavalul Promoţiilor fiind răsplătiţi cu premii de 10.000 de euro, dar şi cu multe spectacole de divertisment.

Simpaticul Cătălin Dezbrăcatu’, vedeta Cronicii Cârcotaşilor, va acorda premii şi va întreţine atmosfera de carnaval a întregului maraton de shopping şi bună-dispoziţie, iar apreciatul cântăreţ Ştefan Bănică Junior va susţine un concert live mult aşteptat de public.

Carnavalul Promoţiilor ia startul în Iulius Mall la ora 18.00, când încep să se împartă vizitatorilor măşti de carnaval. Pentru a surprinde pe cei care vor participa la eveniment, mall-ul a fost decorat cu lumini, conffeti, organza şi măşti supradimensionate.

Până la ora 01.00 dimineaţa, clienţii vor avea parte de Parada Costumelor de Carnaval (extravagante, împodobite cu pene, paiete şi mărgele), Parada Rio de Janeiro, Show-Ball, demonstraţii de menuet şi dans interactiv cu publicul, un concurs naţional de dansuri de stradă CITY JAM  şi prezentări de modă (Peacocks, Jolidon, Terranova, Sprider, Sofiaman şi Ravioli).

 

2.000 de premii instant pentru cumpărători

În cele 7 ore de carnaval, vor fi acordate pe loc 2000 de premii - torturi, şampanii şi răcoritoare Coca Cola, iar din oră în oră, vor fi extraşi norocoşii câştigători ai celor 3 LCD-uri Samsung şi 4 mini-frigidere Coca Cola.

În plus, Iulius Mall Suceava pune la bătaie cecuri de cumpărături în valoare de 40, 70 şi 100 lei. Toate acestea se primesc sau se câştigă numai la bonuri fiscale de cel puţin 100 lei din magazinele Iulius Mall, cumulate între orele 18.00 şi 01.00.

 

Noaptea, preţuri mai mici decât ziua

Magazinele care vor oferi promoţii de până la 80% sunt:

80% reducere  - Ravioli

70% reducere - Jolidon şi Sofiaman

50% reducere - Be You, Cafeneaua Quartz, Centrofarm, Coly, Deco Center, Evel Mod, Janice, Louise, Mari K, Meli Melo, Proton şi Valentini Bianco.

40% reducere - Bellissima Fashion şi Sprider Stores (la toate produsele).

În magazinele BSB se oferă reduceri între 20 şi 50 lei, în magazinul Eclipse la cumpărături de 200 lei primiţi o bijuterie, la Ely Alindor se oferă o cămaşă gratis la un costum achiziţionat, la Il Bimbo se dă un produs gratuit la fiecare articol cumpărat.

InMedio oferă cărţi la 9,9 lei bucata, Intersport  un cupon de 50 lei reducere la achiziţii de 200 lei, la Kenvelo cumperi de 300 lei şi plăteşti 150 lei, în Librăria Cărtureşti  plăteşti 15% mai puţin la unele titluri şi 10% la ceaiuri, jucării şi papetărie, la Mesopotamia se oferă răcoritoare la fiecare produs cumpărat, la Picioru’ Gras se dau premii instant la orice achiziţie, la Sindbad meniul va costa 11 lei, iar la Terranova se vor găsi produse la preţuri de la 9,9 lei.

 

Transport public asigurat până la 02.00 dimineaţa

În noaptea de sâmbătă spre duminică, autobuzele TPL vor circula cu mult după miezul nopţii, pentru ca cei dornici să participe la spectacolele şi promoţiile din Iulius Mall să poată ajunge acolo şi să aibă asigurat şi transportul la întoarcerea acasă. Autobuzele vor circula pe traseele lor normale până în jurul orei 01.00, după care se vor aduna în parcarea centrului comercial, pentru ca atunci când oamenii vor ieşi în număr mare de la spectacole şi cumpărături să poată ajunge repede la casele lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noaptea promoţiilor – reduceri de până la 80% la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Noaptea promoţiilor – reduceri de până la 80% la Iulius Mall Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foame mare trimis de
(20 nov 2010, 19:27:49
Ii cam paste falimentul pe multi din asa-zisul mall sucevean. Daca tot au vrut sa aiba clienti era de dorit sa tina preturile intr-o limita rezonabila si sa nu investeasca bani
in panouri megalomane, bani pe care tot clientul sa-i plateasca. Cat priveste reducerile...hmm ma cam indoiesc ca ar fi pe bune. Se bazeaza pe efectul psihologic al campaniei doar ca sa atraga lumea, iar reduceri pe bune cred ca vor fi doar la unele produse; marimi mari, haine pe care oricum nu le mai vrea nimeni etc.
1.1  RE: Foame mare trimis de
(20 nov 2010, 20:22:12
Mai exista o varianta de "reduceri". Spre exemplu, o haina costa 200 RON. Maine anuntam mare reducere. La noapte, inainte sa inchidem, scoatem etichete de pret prin care punem la "pret vechi" 500 RON si la "reducere" adica la "pret nou", daca reducem cu 50% o sa avem 250RON.

Din cei care or sa treaca pragul or sa fie destui interesati sa-si ia un articol vestimentar foarte scump la pret "de nimic" si vor fi destui care n-au stat sa urmareasca pretul articolului care il vor cumpara. Asa ca marea "reducere" aduce magazinului inca 50 RON in plus fata de pretul initial.

Se practica la greu in tara asta.
2.   Bravo Banica! trimis de
(21 nov 2010, 12:42:27
Mi-a placut showul. O initiativa reusita a mallului. Nu cred ca au mai fost vreodata toate parcarile de la Mall pline. Ieri seara orasul era gol, toata lumea era la Mall. Felicitari pentru initiativa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei