Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 nov 2010 - Anul XV, nr. 260 (4551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hărdău, întrebat de criticile care i se aduc: La mine, subiectul e încheiat

Joi, 4 Noiembrie 2010 (17:34:04)

Preşedintele Comisiei de învăţământ din Senat, Mihail Hărdău (PDL), a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, întrebat despre criticile care i se aduc, că, pentru el, "subiectul este încheiat".

"La mine, subiectul este încheiat", a spus Hărdău, care a refuzat să facă alte comentarii sau să precizeze dacă îşi va da demisia din fruntea Comisiei de învăţământ.

Viceliderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mihail Boldea, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că senatorul democrat-liberal Mihail Hărdău ar trebui înlocuit din fruntea Comisiei de învăţământ, susţinând că acesta "îşi bate joc" de Legea educaţiei.

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a criticat, joi, reacţia preşedintelui Comisiei pentru învăţământ, democrat-liberalul Mihail Hărdău, de a se bucura la aflarea deciziei Curţii Constituţionale privind asumarea răspunderii pe Legea educaţiei naţionale.

Întrebat dacă a cerut demisia lui Mihail Hărdău de la şefia Comisiei pentru învăţământ din Senat, Marko a răspuns negativ.

Liderul Uniunii a subliniat că acesta este senator al PDL, al principalului partid de guvernământ.

"Dacă mă întrebaţi pe mine, şefiile de comisii sunt funcţii importante şi funcţii politice în Parlament, unde trebuie să reprezinţi poziţia grupului parlamentar din care faci parte. Ori reuşeşti acest lucru, ori nu ar trebui să-ţi asumi o asemenea funcţie", a opinat Marko.

"Dar e clar că domnul Hărdău, în acest moment, are o problemă. Am văzut şi eu aplauzele acelea. M-a pus pe gânduri. Un politician adevărat ar trebui să se reţină cel puţin. Şi dacă se bucură, să nu demonstreze acest lucru, că se bucură de eşecul propriului Guvern şi al propriului partid", a apreciat liderul UDMR.

El a criticat faptul că preşedintele Comisiei pentru învăţământ, Mihail Hărdău, a lucrat în comisie pe Legea educaţiei înainte ca membrii Curţii Constituţionale să ia o decizie.

Marko a mai spus că membrii comisiei au adoptat în patru luni 100 de articole şi în ultimele două zile un număr de 30 de articole.

Preşedintele Comisiei de învăţământ din Senat, Mihail Hărdău (PDL), a declarat, miercuri, că îl bucură faptul că Legea educaţiei "revine acolo unde trebuie", în Parlament.

De altfel, preşedintele Comisiei pentru învăţământ din Senat, Mihail Hărdău, şi vicepreşedintele comisiei, senatorul PSD Ecaterina Andronescu, au întâmpinat cu aplauze anunţul privind decizia CC. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hărdău, întrebat de criticile care i se aduc: La mine, subiectul e încheiat.
 Vizualizări articol: 615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hărdău, întrebat de criticile care i se aduc: La mine, subiectul e încheiat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei