Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 nov 2010 - Anul XV, nr. 260 (4551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta afirmă că reprezentanţii PDL au intrat "într-un tip de sinucidere politică"

Joi, 4 Noiembrie 2010 (18:26:17)

 Preşedintele PSD, Victor Ponta, afirmă că reprezentanţii PDL au intrat "într-un tip de sinucidere politică" prin măsurile pe care le-au luat în ultima perioadă şi mai ales prin faptul că nu au înlocuit-o pe Roberta Anastase de la conducerea Camerei Deputaţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cred că sunt intraţi totuşi într-un tip de sinucidere politică. Cu cât o ţin mai mult pe doamna Anastase în funcţia de preşedinte, cu atât pierd mai mult. El (cazul Anastase - n.r.) seamănă foarte clar cu cazul Ridzi", a declarat Victor Ponta, joi, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia.

Liderul PSD a comentat şi zvonurile privind o posibilă înlocuire a lui Mihail Hărdău din Comisia de învăţământ din Senat, spunând că acest lucru ar fi pentru PDL-işti "o prostie care îi va afecta foarte tare".

Liderul PSD a adăugat că, din punctul său de vedere, PDL "a intrat într-o spirală sinucigaşă cu toate aceste lucruri care ţin de evidenţa şi de opinia publică".

Întrebat de ce nu o schimbă PDL pe Roberta Anastase de la conducerea Camerei Deputaţilor, Victor Ponta a răspuns că "cei din PDL vor să o schimbe, dar domnul Băsescu încă nu le-a dat voie".

"Este foarte rar în politică când într-adevăr poţi să dovedeşti unei ţări întregi că un politician a făcut ceva rău. În rest, sunt acuzaţii. Noi spunem ceva de PDL, PDL ceva de noi. De data aceasta fără ca noi să spunem nimic, orice om care are un televizor s-a uitat la televizor şi a văzut că 80 nu sunt 170. E foarte rar un asemenea caz în politică. În rest sunt acuzaţii că domnul Năstase a făcut ceva, că domnul Geoană a făcut altceva. Până la urmă domnul Geoană a pierdut alegerile că toţi românii au văzut la televizor că a fost acasă la domnul Vântu (…). Dacă nu am folosi noi ca opoziţie acest eveniment am fi şi complici cu ei şi am fi şi neinspiraţi", a afirmat Ponta.

Întrebat de ce este susţinută în continuare Roberta Anastase, Ponta a răspuns că probabil că înainte de votarea Legii pensiilor aceasta a vorbit cu cineva la telefon.

"Probabil că doamna Anastase în acea noapte când noi îi spuneam că nu are cvorum şi domnia sa zicea că nu contează, mergem mai departe, probabil că a vorbit la telefon cu cineva şi sigur nu cu Emil Boc (…). Noi o vedem pe doamna Anastase luând telefonul şi aşezându-se sub bancă acolo şi presupunem că este cineva important care o sună", spus Ponta.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, s-a aflat, joi, într-o vizită la Alba Iulia, unde a avut programate întâlniri cu liderii locali ai filialei judeţene a PSD.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta afirmă că reprezentanţii PDL au intrat "într-un tip de sinucidere politică".
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta afirmă că reprezentanţii PDL au intrat "într-un tip de sinucidere politică"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei