Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 nov 2010 - Anul XV, nr. 260 (4551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Glume proaste

Echipaje de pompieri puse pe drumuri de o femeie care a vrut să facă o farsă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe echipaje de pompieri au fost puse pe drumuri, ieri, de o femeie care a anunţat, fără nici un motiv întemeiat, că arde o casă în centrul comunei Frumosu.

Respectiva, care s-a recomandat Elena Moroşan, a sunat de pe un telefon mobil la 112, apelul ei fiind înregistrat la ora 12.22.

Apelul a fost redirecţionat către dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, iar imediat, aşa cum sunt procedurile în astfel de cazuri, la faţa locului au fost trimise echipaje de la detaşamentul pompierilor din Câmpulung Moldovenesc, precum şi din cadrul serviciilor voluntare de pompieri ale comunelor Frumosu şi Vatra Moldoviţei. În total, reiese dintr-un comunicat al ISU Suceava, zece militari, cinci voluntari şi patru autospeciale.

La locul aşa-zisului incendiului, centrul comunei Frumosu, s-au deplasat şi doi agenţi din cadrul postului de poliţie din localitate.

În timp ce echipajele de intervenţie erau pe drum, dispecerul de la reşedinţa ISU Suceava a solicitat date suplimentare referitoare la amploarea incendiului, iar aceeaşi voce de femeie i-a repetat că arde o casă în centrul comunei Frumosu.

Când maşinile de pompieri încărcate au ajuns în Frumosu şi au văzut că nu arde nimic, s-a apelat din nou persoana care a sunat la 112, iar aceasta a răspuns sec că a fost o farsă.

ISU Suceava a sesizat poliţia despre caz, oferindu-le şi numărul de pe care s-a primit apelul, fiind vorba, din primele informaţii, despre o cartelă pre-pay.

Dacă va fi identificată, iar poliţiştii spuneau ieri după-amiază că nu va fi deloc greu să afle cine este persoana care a dat alarma falsă, respectiva va fi sancţionată pentru apelare abuzivă la 112 cu amendă între 500 şi 1000 de lei.

Totodată, femeia în cauză riscă să plătească şi contravaloarea deplasării echipajelor de pompieri şi a combustibilului consumat pentru această intervenţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipaje de pompieri puse pe drumuri de o femeie care a vrut să facă o farsă.
 Vizualizări articol: 1948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Echipaje de pompieri puse pe drumuri de o femeie care a vrut să facă o farsă4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bolnava psihic trimis de
( 4 nov 2010, 19:19:11
nenorocita asta crede ca s-a angajat la Buzdugan!Fereasca Dumnezeu sa-i arda ceva si sa pateasca ca in bancul cu lupul...
Este lume necajita in tarisoara noastra!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei