Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 nov 2010 - Anul XV, nr. 260 (4551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal pe stradă

Minor ameninţat cu pistolul la gât şi lovit cu arma în faţă, pentru că făcea gălăgie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un individ care, deranjat că mai mulţi tineri făceau gălăgie în faţa casei sale, a ieşit cu cuţitul şi pistolul în drum, să facă linişte.

Incidentul s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 23:00, pe raza comunei Şaru Dornei.

Tânărul ajuns la spital, un minor în vârstă de 17 ani, susţine că agresorul, Mihai S., în vârstă de 25 de ani, i-a pus iniţial pistolul la gât, iar apoi l-a lovit cu mânerul armei în zona feţei.

Agresorul recunoaşte că a ieşit din casă, înarmat cu pistol şi cuţit, şi că l-a lovit pe adolescentul în cauză, dar nu mânerul pistolului, ci cu pumnul. Culmea, tot el a fost cel care a sunat la 112 şi a reclamat incidentul.

Afirmaţia lui Mihai S. este contrazisă şi de tinerii care se aflau împreună cu victima în seara agresiunii.

Poliţiştii dorneni au ridicat de la locuinţa agresorului două pistoale neletale, cu bile de cauciuc, pentru care tânărul avea permis de port armă obţinut cu câteva luni în urmă.

În urma incidentului, agresorul s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, riscând să rămână şi fără permisul de port armă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minor ameninţat cu pistolul la gât şi lovit cu arma în faţă, pentru că făcea gălăgie.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 8 voturi
Minor ameninţat cu pistolul la gât şi lovit cu arma în faţă, pentru că făcea gălăgie2.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   112 trimis de
( 4 nov 2010, 11:21:11
Adica un grup de "minori" (ma rog, minor de 17 ani...) face scandal, la orele 23, proprietarul casei iese, il zgataie putin pe unul, iar haita din jurul asa-zisei victime ii ia apararea "minorului", fireste. Asa ca omul, care vroia doar sa stea linsitit, sa doarma, va avea acum dosar penal... Misto! Eu zic ca mai bine ii ardea doua bile la picioare, ca nu stiu zau daca era incadrata mult mai grav fapta.
Sau putea sa sune la 112happy
2.   Minori trimis de
( 4 nov 2010, 11:39:14
draga cetateanule, felicitari pentru initiativa...ca sunt pline strazile de minori din astia de 17 ani care la ora 11, in loc sa treaca la culcare ca niste copilasi cuminti, au de facut galagie etc. in crucea noptii
3.   Alergie trimis de
( 4 nov 2010, 12:37:11
Nu e cu nimic diferit cazul asta fata de nenumaratele asemanatoare care au loc in fiecare zi si fiecare seara. Singura diferenta este ca tipu a iesit cu un pistol. Iar cum noi stim ca presa are o reactie puternic alergica la acest obiect, apare ca o mare stire. plictisitor.
4.   Bata e sfinta trimis de
( 4 nov 2010, 13:01:34
EXTRA .... ai dreptate , nu este prea tirziu nici acum ... cam departe ŞARU-DORNEI dar dacă o sa am drum pe acolo poate o sa-l binecuvintez pe ,, minor " sau ,, minori " cu Sfinta bâtă de CORN....
5.   Cand toţi fac liniste cu pitolul şi cuţitul trimis de
( 4 nov 2010, 13:34:39
Oameni buni , chiar vi se pare corect ca un bărbat în toată firea , să iasă din casă cu un pistol în mână, să ameninţe oamenii pe strada, mie mi se pare a fi un gest pe care un om cu scaun la cap nu poate să-l facă . Acest incident s-a petrecut la în jurul orelor 21 NU 23, când baiatul împreună cu un alt coleg al său veneau de la şcoală şi probabil vorbeau ca băieţii. Problema acestui individ cred că se poate trata doar la un spital de psihiatrie. Voi cei care aţi comentat mai sus vi se pare normal ceea ce s-a întâmplat!!! VAI DE CAPUL NOSTRU CÂND TOŢI VOR IEŞI CU PISTOALE CUŢITE ŞI BÂTE ŞI VOR DA ÎN CAP!! D-le Mihai S nu mai scrie comentarii în apărarea ta. Şi să mai ştiţi că un pistol cu bile de cauciuc este letal de la 1-10 m.
5.1  RE: Cand toţi fac liniste cu pitolul şi cuţitul trimis de
( 4 nov 2010, 19:18:03
Tocmai, ca multi dintre noi stiu ca si pistolul cu bile poate fi letalbig grin
Voi, "minorii" cu chef de scandal, stiti?
5.2  RE: Cand toţi fac liniste cu pitolul şi cuţitul trimis de
( 5 nov 2010, 06:51:49
Si un ciomag poate fi letal dar nu le vad interzise sau sa trebuiasca un permis de port-ciomag pentru ele.
Totul sta, pana la urma, in determinarea si experienta de manevrare a dispozitivului de care da dovada cel ce are asa ceva pe mana.
Cat despre tinerii aceia: sunt convins ca, pentru o indelungata perioada de timp, nu vor mai zice nici un cuvintel cand vor trece pe langa acea casa. Poate uneori frica chiar poate reprezenta o metoda buna de "educatie".

Nu uitati: orice om minte asa ca sunt convins ca fiecare a ascuns o parte din adevar pentru a iesi basma curata. Incercati sa tineti cont de asta inainte de a judeca o persoana sau alta.
5.3  RE: Cand toţi fac liniste cu pitolul şi cuţitul trimis de
( 5 nov 2010, 14:00:17
Chiar mi se pare ieşit din comun să aprobaţi asemenea ieşiri...oare chiar trebuie să ieşim în stradă cu cutiul, pistolul şi ciomagul pentru a face ce... că dreptate nu avea pentru ce să-şi facă. Oare este corect şi omeneşte să loveşti pe cineva , pentru că vorbeşte pe stradă, cred că nu aţi mers într-un oraş unde sunt crâsme peste tot şi unde este gălăgie tot timpul , atunci corect , după supusele voastre trebuie să ieşim cu ce avem în mână sau la îndemână şi să aplicăm corecţia. Vă întreb dacă era copilul vostru şi pătea aşa ceva , aveaţi aceeaşi părăre sau îl trimeteaţi în stradă cu pistolul să dea în cap..Oricum după mine asta denotă lipsă de ducaţie şi lipsa totală a celor 7 ani de acasă, păcat de părinţii care v-au crescut...
6.   Asfas trimis de
( 5 nov 2010, 09:03:11
sdfsaf FWQ

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei