Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 oct 2010 - Anul XV, nr. 244 (4535)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Învăţătoarea din Caracal nu renunţă la greva foamei, în pofida mesajului PSD de a înceta protestul

Duminică, 17 Octombrie 2010 (13:16:46)

 Învăţătoarea Cristina Anghel, din Caracal (Olt), a declarat, sâmbătă seară, că nu va renunţa la greva foamei, chiar dacă fostul preşedinte al României Ion Iliescu a cerut delegaţilor la Congresul PSD să aprobe un mesaj către aceasta de încetare a grevei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Profesoara Cristina Anghel a declarat că s-ar fi gândit la mesajul transmis de Ion Iliescu de a înceta greva foamei dacă preşedintele PSD, Victor Ponta, într-o discuţie personală nu i-ar fi transmis că nu o poate ajuta.

"Îi mulţumesc din suflet domnului Ion Iliescu că s-a gândit la mine, îi mulţumesc mai ales că eu nu sunt membră a vreunui partid politic şi nici nu voi fi vreodată. M-aş fi gândit poate la sfatul dumnealui dacă în urmă cu două săptămâni nu aş fi vorbit cu domnul Ponta, pe care l-am întrebat de ce nu face nimic opoziţia şi mi-a răspuns că nu poate să mă ajute cu nimic, că pârghiile nu sunt în mâinile lui", a declarat corespondentului MEDIAFAX Cristina Anghel.

Ea a precizat că nu va renunţa la forma de protest, pe care a declanşat-o în urmă cu mai bine de 50 de zile.

"Aş avea o întrebare pentru omul şi nu politicianul Ion Iliescu, dacă dumnealui, care o viaţă întreagă a avut principii pe care şi le-a respectat ar fi fost în locul Cristinei Anghel ar fi renunţat?! Sunt sigură că nu. Deci nu voi renunţa până ce legea nu va fi pusă în aplicare. Poate am să mai gândesc în momentul în care medicii îmi vor spune că nu mai garantează pentru viaţa mea", a mai spus Cristina Anghel.

Cristina Anghel a intrat în greva foamei pe 26 august, nemulţumită de diminăurile salariale din sistemul bugetar, ea informând Direcţia de Sănătate Publică Olt, Serviciul de Ambulanţă Olt, Spitalul Municipal Caracal, Primăria şi unitatea de învăţământ unde predă de intenţia sa.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a cerut, sâmbătă, delegaţilor la Congres să aprobe un mesaj adresat Cristinei Anghel de a înceta greva foamei, "care deja îi pune viaţa în pericol", să preia revendicările învăţătoarei şi să încerce rezolvarea acestora pe cale parlamentară şi politică.

"Îi transmitem întreaga noastră solidaritate şi afecţiune. Pentru actul de curaj şi de sacrificiu pe care îl face, îi transmitem rugămintea de a înceta greva foamei, care îi pune deja în pericol viaţa. Dar, adresându-i această rugăminte, să ne angajăm că noi, ca partid, preluăm acţiunea dânsei şi vom face toate demersurile parlamentare, politice pentru ca ceea ce şi-a propus şi ceea ce aşteaptă toţi să capete rezolvarea", a spus Ion Iliescu la Congresul PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Învăţătoarea din Caracal nu renunţă la greva foamei, în pofida mesajului PSD de a înceta protestul.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Învăţătoarea din Caracal nu renunţă la greva foamei, în pofida mesajului PSD de a înceta protestul4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei