Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2010 - Anul XV, nr. 231 (4522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Constantin: Demersul de suspendare a preşedintelui este constituţional

Vineri, 1 Octombrie 2010 (18:51:40)

Preşedintele PC Daniel Constantin a declarat, vineri, la Congresul aniversar al Asociaţiei ProDemocraţia, că demersul de suspendare a preşedintelui este constituţional, un instrument democratic la opoziţiei.

"Este un instrument al democraţiei acela de a cere suspendarea preşedintelui. Acest demers dacă va fi concretizat, este pur constituţional, nu este un demers de orgolii al mogulilor sau un punct de vedere al liderilor politici", a afirmat Constantin.

El a spus că răspunde astfel unor "ieşiri ale unor lideri PDL", arătând că demersul de suspendare a preşedintelui este "consituţional, un instument democratic la îndemâna opoziţiei".

Senatorul Dan Voiculescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că va susţine toate demersurile legale pentru declanşarea procedurii de suspendare a lui Traian Băsescu, precizând că preşedintele "simte că majoritatea parlamentară care îl susţine se destramă şi încearcă, din nou, diversiunea cu mogulii".

Deputatul PDL Sever Voinescu a lansat vineri, într-o conferinţă de presă, un atac dur la adresa lui Dan Voiculescu şi a lui Sorin Ovidiu Vîntu, arătând că "televiziunile patronate de cei doi domni au intensificat campania de defăimare şi de calomniere" a preşedintelui Traian Băsescu şi a PDL.

Cu toate acestea, Sever Voinescu a precizat, întrebat de ziarişti, că parlamentarii PDL vor merge în continuare dacă vor fi invitaţi la dezbaterile de la televiziunile patronate de Voiculescu şi Vîntu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin: Demersul de suspendare a preşedintelui este constituţional.
 Vizualizări articol: 963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Constantin: Demersul de suspendare a preşedintelui este constituţional0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei