Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2010 - Anul XV, nr. 231 (4522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Între noi, antrenorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Să facem o schemă. Chivu îşi pierde cumpătul la meciul Roma-Inter, îi reproşează lui Benitez că este băgat la mijloc de adversari şi dacă nu face ceva, iese de pe teren. Vizat era camerunezul Eto’o, care pe vremea lui Mourinho făcea banda ca la stepper. La partida următoare, Inter-Werder, Eto’o a băgat-o de trei ori în aţe, iar la final a decretat că “pentru noi, atacanţii, e mai bine cu Benitez decât cu Mourinho”! Ce învăţăminte desprindem noi, antrenorii, de aici? Păi în primul rând că Eto’o gândeşte la nivel micro, ceea ce unui june ca Lacina Traore, de exemplu, i se mai poate ierta. Cred că nimeni cu scaun la cap nu se mai aşteaptă ca Inter să repete figura de anul trecut sau măcar să biseze în Liga Campionilor. De ceea ce Mourinho a reuşit cu înhămarea tuturor la jug, dar şi cu incontestabil noroc, Benitez nu se va apropia defel. Poate în competiţia internă să aibă mai multe şanse, dar Milanul începe să se rodeze, cu toate că antrenorul Allegri nu este nici pe departe un expert. Apropo de acesta din urmă, după egalul cu Ajax a primit observaţii în legătura cu tactica de la un elev al său (iată că nu numai Chivu comentează tactica antrenorului!). Cel care şi-a permis acest lucru nu e un oarecare, ci Clarence Seedorf, al cărui palmares e binecunoscut. El a declarat că nu îi place jocul Milanului, fiindcă mingile lungi pe vârfuri nu sunt o soluţie viabilă pe termen lung. Da, Ibrahimovic a agăţat câteva, transformându-le în gol, dar ar fi o greşeală să se bazeze permanent pe asta. Să recunoaştem, coerent discursul!

Revenind la Inter, totuşi ce a făcut Benitez pentru ca de data asta Chivu să navigheze liniştit pe partea sa? L-a băgat în echipă pe Coutinho, puştulică stând lipit de banda stângă. În felul acesta Eto’o a fost scutit de sarcinile suplimentare, de care oricum era sătul, şi s-a pus pe dat goluri. Este drept, Benitez a fost constrâns la soluţia asta de lipsa accidentatului Milito, dar dacă a ieşit aşa bine, de ce n-ar recidiva?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Între noi, antrenorii.
 Vizualizări articol: 916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Între noi, antrenorii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei