Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 sep 2010 - Anul XV, nr. 228 (4519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protestarii au aruncat cu ouă spre sediul Ministerului Muncii

Marţi, 28 Septembrie 2010 (14:32:22)

Protestarii care mărşăluiesc în centrul Capitalei au aruncat cu ouă spre sediul Ministerului Muncii, în semn de protest faţă de măsurile de austeritate, reuşind însă doar să murdărească unii jurnalişti.

Sindicaliştii sunt la ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Revoluţiei, unde sunt sediile ministerelor Muncii, Administraţiei şi Internelor şi cel al Sănătăţii,

Protestatarii au la dispoziţie un perimetru de protest situat între Biblioteca Academiei şi Muzeul Naţional de Artă, ei neavând acces la sediile celor trei ministere. Protestatarii strigă "Victorie!".

Perimetrul în care aceştia protestează este păzit de jandarmi, iar maşini şi camioane ale Jandarmeriei sunt parzate în zonă, pe strada Dem I. Dobrescu, în faţa Ministerului Muncii.

La faţa locului sunt şi trupele speciale de intervenţie şi echipaje de poliţie, numărul forţelor de ordine fiind mai mare decât cel al jandarmilor şi poliţiştilor mobilizaţi pe traseul de marş.

Totodată, ministrul Ioan Botiş a ajuns la sediul Ministerului Muncii odată cu protestatarii şi îi aşteaptă la discuţii pe liderii acestora, la ora 15.00. După discuţiile de la sediul Ministerului Muncii urmează discuţii la Guvern, cu premierul Emil Boc, la ora 16.00.

Sindicaliştii de la BNS vor staţiona în Piaţa Revoluţiei până la ora 15.00. Delegaţii de câte 10 persoane vor depune memorii la ministerele Muncii, Administraţiei şi Sănătăţii, iar o altă delegaţie de 100 de persoane a plecat către Ministerul Agriculturii.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a spus că protestatarii pot sta până la ora 15.00 în Piaţa Revoluţiei, memoriile pentru ministere urmând să fie depuse de către delegaţii ale acestora.

Protestatarii s-au oprit anterior şi la sediul Ministerului Economiei, prima instituţie aflată pe traseul marşului, unde au strigat "Hoţii", "Jos Băsescu", "Jos Guvernul" şi au afişat cartonaşe roşii.

O delegaţie a protestatarilor a intrat în sediul Ministerului Economiei pentru a depune memoriul cu revendicările sindicaliştilor.

Cei aproximativ 5.000 de protestatari BNS au plecat în marş din Piaţa Victoriei în jurul orei 12.45, după ce o delegaţie a protestatarilor a depus la Guvern memoriul cu revendicările sindicaliştilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Protestarii au aruncat cu ouă spre sediul Ministerului Muncii.
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Protestarii au aruncat cu ouă spre sediul Ministerului Muncii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei