Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 sep 2010 - Anul XV, nr. 228 (4519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caz ciudat

Patronul „Test Prima” a cumpărat, în 2007, o betonieră furată în 2008, din Italia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autoutilitara ridicată de poliţie, la sfârşitul săptămânii trecute, de pe raza comunei Bilca, pe motiv că ar fi fost furată din Italia, în 2008, aparţine firmei „Test Prima”, iar patronul societăţii, Viorel Juravle (52 de ani), susţine că a cumpărat betoniera în cauză, cu acte în regulă, în 2007.

În aceste condiţii, e greu de explicat cum o autoutilitară cumpărată în 2007 şi înmatriculată la Suceava este furată un an mai târziu, de la aproape 2000 de kilometri distanţă.

„Am acte pe ea (n.r.-betonieră), am factură, am tot. Am cumpărat-o de la un afacerist din Fălticeni. Maşina a fost la RAR (n.r.-Registrul Auto Român), a fost verificată... Cineva cred că vrea să facă băşcălie de mine. Mi-au verificat maşinile de patru-cinci ori în ultimii doi ani...”, ne-a declarat, ieri, Viorel Juravle, susţinând că datele de identificare ale individului de la care a achiziţionat betoniera le va da poliţiei.

„Oameni fără căpătâi, vând maşini şi apoi le declară furate...”, completa patronul firmei de construcţii „Test Prima”.

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat acum două zile că, vinerea trecută (24 septembrie), poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat la o societate comercială din Suceava –punct de lucru Bilca, o autoutilitară care figura în baza de date ca fiind furată din Italia, încă din 12 iunie 2008.

Ciudat e şi faptul că, potrivit ofiţerului Alin Botezatu din cadrul Biroului de Presă al IPJ Suceava, furtul maşinii a fost anunţat în baza de date a Interpol de autorităţile italiene abia în cursul anului 2009.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt şi s-a procedat, cu avizul procurorului, la ridicarea autoutilitarei, aceasta fiind depusă şi sigilată la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi”, se arăta în comunicatul remis de IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronul „Test Prima” a cumpărat, în 2007, o betonieră furată în 2008, din Italia.
 Vizualizări articol: 1379 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 11 voturi
Patronul „Test Prima” a cumpărat, în 2007, o betonieră furată în 2008, din Italia4.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mafia trimis de
(28 sep 2010, 13:03:44
nu e nici primul nici ultimul domnul Juravle,
s-a intamplat si la case mai mari...
2.   Noutate pt politisti vechi trucuri pt altii trimis de
(28 sep 2010, 14:43:22
nu e de mirare ca multe masini cumparate prin romania sun furate de afara.bizareria este ca sunt furate in ghilimele cu acordul proprietarilor care dupa ce le-au vandut cu o anumita suma asteapta o perioada de timp le dau furate si interesul este recuperarea asigurarii pe masina. e ceva frecvent prin europa si romanii abia asteapta chilipiruri din astea.problema grea intervine in romania dupa ce cumparatorul de multe ori de buna credinta ajunge sa fie infractor pe banii lui.daca politia romana ar vedea un pic mai departe lucrurile si nu ar mai fi atat de obedienta alta ar fi treaba.s-ar descoperi ca frauda sa facut de catre acel proprietar din afara,si doar intermediarul lui ar fi pasibil de tainuire.
3.   Tainic trimis de
(28 sep 2010, 16:10:54
In momentul in care omul a cumparat - cu acte in regula masina, iar aceasta a fost verificata la RAR ca fiind in regula (verificarea se face in bazele de date internationale), nu vad cum cumparatorul poate fi acuzat de ceva ... Si nici macar cel care a vandut-o nu poate fi acuzat - poate e si el de buna credinta - insa trebuie sa demonstreze ca e asa. Extrem de complicat de instrumentat un asemenea caz si nu vad cum cel care a cumparat perfect legal masina poate fi acuzat de ceva. Poate ne spune un avocat !
4.   TARA TUTUROR POSIBILITATILOR trimis de
(28 sep 2010, 17:28:06
frumosi bani a dat domnul juravle celor de la rar sv sa inchida ochii pentru a inscrie aceasta masina.nu?chiar nu era in baza de date ca furata???dar asa cum se spune ,intr-adevar....IN SLUJBA COMUNITATII[sa ne traiasca militia]
4.1  RE: TARA TUTUROR POSIBILITATILOR trimis de
(28 sep 2010, 20:59:18
daca erai bine intentionat cand ai scris comentariul citeai cu atentie ca masina a fost cumparata in 2007 si inmatriculata apoi in 2008 s-a dat ca si furata.
5.   Ce comicarie trimis de
(28 sep 2010, 20:04:33
Da, vezi sa nu fi descoperit politia cu inteligenta lor si baza lor de date ca betoniera a fost furata. Chiar daca ar fi furata, nu si-au dat ei seama fiindca sunt competenti si-si fac datoria. L-a sifonat unu pe asta. Isi fac nasoale intre ei.
5.1  RE: Ce comicarie trimis de
(28 sep 2010, 22:33:47
da... e razboiul intre betonierelaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei