Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 sep 2010 - Anul XV, nr. 228 (4519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe poziţii opuse

Liderii sindicatelor locale din Poliţie şi Poliţia de Frontieră reclamă tentative de intimidare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Recentele evenimente de la nivel naţional în care au fost implicaţi poliţiştii şi poliţiştii de frontieră nu au rămas fără repercusiuni şi la nivel local. Aflaţi în drum spre Bruxelles, unde vor participa pe 29 septembrie la un miting în faţa Parlamentului European, Vasile Anton, liderul sindicatului poliţiştilor suceveni, şi Florin Rădăcină, preşedintele sindicaliştilor din Poliţia de Frontieră, au semnalat încercările de intimidare venite pe diferite căi.

„Ni s-a atras atenţia că vor urma restructurări, ceea ce este similar cu un mesaj de genul cine nu stă liniştit zboară. Sunt acţiuni vădite pentru a limita poziţia poliţiştilor şi pentru a-i determina să nu participe la viitoarele acţiuni sindicale”, a opinat Vasile Anton.

Aceeaşi opinie a avut-o şi celălalt lider de sindicat local. „Pot spune că au fost ameninţări indirecte, inclusiv prin declaraţii de presă, prin care eram anunţaţi că există un excedent de poliţişti de 26%, o trimitere voalată la disponibilizări pentru cei care vor avea curajul să mai participe la acţiuni de protest. Situaţia din România a fost adusă şi la cunoştinţa sindicatelor europene ale poliţiştilor, care au rămas stupefiate de ceea ce se petrece la noi”, a declarat Florin Rădăcină.

După mitingul de mâine de la Bruxelles, sindicaliştii din Poliţie şi Poliţia de Frontieră vor reveni în ţară, iar pe 7 octombrie pregătesc o nouă acţiune de protest în Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderii sindicatelor locale din Poliţie şi Poliţia de Frontieră reclamă tentative de intimidare.
 Vizualizări articol: 907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Liderii sindicatelor locale din Poliţie şi Poliţia de Frontieră reclamă tentative de intimidare5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politia si Politia de frontiera...restructurata... trimis de
(28 sep 2010, 14:43:55
Propunem guvernului Romaniei, implicit MAI-ului, descentralizarea politiei si trecerea ei, in structuri, la comunitatea locala, respectiv primariile,sa ingroase randurile politiei comunitare, intarindu-se totodata paza si ordine apublica.In celelalte sectoare, sa se opreasca elita politiei care sa fie ff bine platita ptr a gasi motivatia in card, nu in...strada...!
plutonierii si adjutantii, cu studii medii...la politia comunitara...
la salariile de lux din primarii!!!
2.   Cristidedinvale trimis de
(28 sep 2010, 15:28:30
munca o fac plutonierii si adjutantii, multi dintre ei cu studii superioare neretribuite.structura e piramidala. munca de politie nu se face la birou.in plus multa "elita" e venita din viata civila si pusa pe functii dar fara experienta ca peste tot in institutiile statului.cit timp zootehnisti , constructorii si mecanicii fac munca de politie treaab o sa mearga prost in continuare
3.   La cat ma pricep eu.... trimis de
(28 sep 2010, 17:45:31
facult.de zootehnie=ing .zootehnist
facult.de constr.=ing.constructor..
facult.de mecanica=ing.mecanic....exista facultate,institut de plutonieri sau adjutanti?despre ce retribuire e vorba ,costele? de la venirea comunistilor la putere[anii 40-50]militienii[plutonierii si adjutantii]erau sortati din randurile tractoristilor si ciobanilor,de altfel ca si acum.............ulterior au facut rost de diplome...........bacalaureat......apoi licentiati, spiru...........Daca tot e recunoscuta diploma si exista nemultumiri.............DEMISI si transferul in sectorul privat.cati nu vand in bazarul sucevei cu studii superioare???
4.   Stanca trimis de
(28 sep 2010, 20:43:26
prost si frustrat mai esti nepriceputule
5.   ...... trimis de
(29 sep 2010, 09:39:34
Sistemul e putred, dar aveti rabdare ca se lucreaza, faptele celor de sus vor avea actiunea bumerangului .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei