Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 sep 2010 - Anul XV, nr. 228 (4519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grav

Accident la ieşirea din discotecă, după ce şoferul, beat, gonea nebuneşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr care se întorcea de la discotecă, conducând un autoturism în stare avansată de ebrietate şi cu viteză excesivă, a izbit violent un parapet şi apoi a dărâmat un gard, în urma impactului alţi doi tineri, care îl însoţeau, fiind răniţi. Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.30, pe DN 29A, în satul Şerbăneşti, comuna Zvoriştea.

Şoferul, Florin Balan, în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în municipiul Suceava, posesor de permis de conducere din 2007, venea dinspre Adâncata spre Suceava. Din ancheta poliţiei rezultă că acesta a intrat cu viteză excesivă într-o curbă la stânga, cauză din care a scăpat volanul de sub control, lovindu-se violent de parapetul din beton şi apoi punând la pământ gardul unui imobil.

În urma impactului, pasagerii George H., în vârstă de 19 ani, din Salcea, şi Andrei I., de 20 de ani, din Suceava, au ajuns la spital, fiind diagnosticaţi cu răni uşoare.

Şoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentraţie de 1,21 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Având în vedere modul de producere a accidentului, poliţiştii apreciază că tinerii au fost foarte norocoşi că au scăpat doar cu leziuni uşoare.

Şoferul în vârstă de 22 de ani s-a ales cu dosar penal, fiind aşteptate acum rezultatele probelor de sânge, care, în mod normal, ar trebui să se cifreze în jurul valorii de 2,50 g/l alcool în sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident la ieşirea din discotecă, după ce şoferul, beat, gonea nebuneşte.
 Vizualizări articol: 2571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Accident la ieşirea din discotecă, după ce şoferul, beat, gonea nebuneşte5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Greu trimis de
(28 sep 2010, 16:59:08
Serbanesti se afla dupa Adancata spre Zvoristea sinu cum ai scris in articol. La Monitorul nu verifica nimeni ceea ce se posteaza?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei