Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 apr 2010 - Anul XV, nr. 89 (4380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu vrea să discute cu Guvernul despre cheltuieli publice, fonduri UE, achiziţii şi Constituţie

Luni, 19 Aprilie 2010 (13:30:05)

Preşedintele Traian Băsescu va avea consultări cu Guvernul, marţi, la ora 14.00, temele de discuţie fiind cheltuielile publice din administraţie, cheltuielile sociale, absorbţia fondurilor de la UE, legislaţia achiziţiilor publice, revizuirea Constituţiei şi descentralizare, informează Preşedinţia.

Potrivit unui anunţ al Preşedinţiei, programul de marţi al preşedintelui cuprinde, de la ora 14.00, "consultări cu Guvernul, la Palatul Cotroceni, în temeiul art. 86 din Constituţie".

"Temele consultării sunt următoarele: Reducerea cheltuielilor publice în administraţia publică centrală şi locală; Reducerea cheltuielilor sociale printr-o mai bună ţintire a beneficiarilor sistemului de protecţie socială; Creşterea nivelului de absorbţie a fondurilor comunitare; legislaţia achiziţiilor publice; Proiectul de revizuire a Constituţiei; Procesul de descentralizare", se arată în anunţul Preşedinţiei, difuzat luni.

Anterior, surse oficiale declaraseră pentru MEDIAFAX, că întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu şi reprezentanţii Guvernului, anunţată săptămâna trecută de şeful statului, va avea loc marţi, la ora 14.00, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele declara, lunea trecută, că va cheama Guvernul la consultări, la Cotroceni, menţionând că va discuta despre disponibilizările în sistemul bugetar, pe care nu le-a prea remarcat, şi despre fondurile pentru infrastructură.

El a spus că, uitându-se pe statistici, nu a prea văzut disponibilizările anunţate în sistemul bugetar.

Băsescu a menţionat că se va mai uita pe statistici şi că încă aşteaptă ca Executivul să facă ce s-a angajat legat de reducerea aparatului de stat. "Nu am vazut disponibilizări în sectorul bugetar, m-am uitat pe statistici", a spus Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu vrea să discute cu Guvernul despre cheltuieli publice, fonduri UE, achiziţii şi Constituţie.
 Vizualizări articol: 399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu vrea să discute cu Guvernul despre cheltuieli publice, fonduri UE, achiziţii şi Constituţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei