Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 apr 2010 - Anul XV, nr. 89 (4380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Pe bulevardul de Centură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unde străzile nu au nume, se numără. Până la zece, de obicei. Ăsta-i năravul lui Bute, nu le lasă prea mult timp adversarilor. De data asta a fost Miranda, un bufon care şi-a binemeritat-o. Chiar dacă Lucian este asul loviturilor la corp, de data asta m-am bucurat că l-a atins pe columbian la etaj, poate aşa îi mai vine mintea la tărtăcuţă. La sfârşitul primei runde, chiar după gong, Miranda aproape a alergat după Bute, care se ducea liniştit la colţul său, pentru a-i trage un pumn în spate! Pe urmă a început cu miştocăreli ieftine. Ba îşi ţinea ostentativ mâinile în şold, ba îi arăta lui Bute ce ţambal are el pe abdomen, chipurile provocându-l să-l lovească acolo! Din fericire, campionul nostru n-a marşat la comicăriile adversarului, şi-a văzut de treabă şi a încântat iarăşi publicul canadian, cel care îl avea oricum la inimă de multă vreme. Lovitura decisivă a fost de data asta un upercut, despre care Bute spune că n-a fost întâmplător, ceea ce confirmă că fiecare meci este pregătit inteligent şi minuţios, combinaţiile noi fiind esenţiale. Astfel, oricât l-ar studia adversarii, tot îi surprinde cu câte ceva. Combinaţia câştigătoare a fost upercutul de stânga urmat de croşeul de dreapta, după cum s-a văzut la momentul knock-out-ului, croşeul venind însă pe deasupra columbianului, grăbit deja la întâlnirea cu podeaua. Upercutul îşi atinsese ţinta... Repriza era abia a treia, iar sigur cel mai mult s-a bucurat mama învingătorului, pentru prima dată de faţă la un meci al fiului său. A avut grijă Lucică să n-o ţină prea mult în tensiune! Centura rămâne la Bute, parcă ar fi timpul unei noi versiuni.

În astfel de situaţii, subiectul rubricii, fotbalul, trece în umbră, dar oricum suntem obişnuiţi cu mai multe umbre decât lumini. Căruţa lui Dinamo s-a rupt, iar eu nu aş sări să-i învinovăţesc în primul rând pe jucători, care ar fi pus-o de puci la îndemnul lui Becali-impresarul. Lucrurile degeneraseră rău în club, aşa că nu e vorba doar un moft oarecare. Iar incapacitatea de a gestiona cazul lui N’Doye arată ce nivel de profesionalism au toţi de acolo, de la vlădică la opincă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe bulevardul de Centură.
 Vizualizări articol: 960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pe bulevardul de Centură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei