Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 apr 2010 - Anul XV, nr. 89 (4380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Totul sau nimic

Nechifor: „Candidez doar pentru o singură funcţie, cea de preşedinte”

Luni, 19 Aprilie 2010 (16:14:19)

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat, luni, că singura funcţie care îl interesează la alegerile interne din partid este cea de preşedinte al organizaţiei judeţene. Nechifor a declarat, în conferinţă de presă, că nu i se pare corect să candideze şi la alte funcţii, cu speranţa că „se alege undeva”. 
„Nu candidez decât la funcţia de preşedinte al PSD Suceava. Creionez un proiect pentru Suceava, numit <Din nou primii>, care să aibă în vedere câteva puncte de acţiune strategice pentru următorii 2 ani şi cu obiectiv principal detronarea PD-L din poziţia de prima forţă politică la nivel de judeţ şi câştigarea a cât mai multe primării la alegerile locale din 2012”, a declarat deputatul. 
El a arătat că, în cursul acestei săptămâni, îşi va lansa proiectul politic în dezbatere publică aşteptând păreri şi completări din partea colegilor. Deputatul Nechifor a spus că se va bate pentru a câştiga funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene şi că, indiferent de rezultatul alegerilor interne, nu va părăsi PSD şi va rămâne „de stânga, un om de echipă, care încearcă să găsească cele mai corecte soluţii pentru ca PSD să devină prima forţă politică la Suceava”. 
Întrebat dacă mizează pe sprijinul actualului preşedinte al PSD, Gavril Mîrza, Nechifor a răspuns că „este greu de definit sprijinul politic al colegilor”, dar proiectul său „este deschis tuturor membrilor din PSD Suceava”. 
Totodată, parlamentarul a apreciat că „cel mai mare câştig pentru PSD este că în acest moment avem competiţie electorală la Suceava” deoarece la ultimele alegeri interne a fost un singur candidat pentru preşedinţie. 
Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD va avea loc în luna mai. Până acum şi-au anunţat intenţia de a candida la preşedinţie deputaţii Cătălin Nechifor, Eugen Bejinariu şi Ioan Stan, precum şi vicepreşedintele PSD Ovidiu Donţu. Actualul preşedinte Gavril Mîrza încă nu a făcut nici o declaraţie pe această temă. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Candidez doar pentru o singură funcţie, cea de preşedinte”.
 Vizualizări articol: 1547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Nechifor: „Candidez doar pentru o singură funcţie, cea de preşedinte”2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Din nou-vechi primii trimis de
(19 apr 2010, 23:36:41
Daca proiectul dvs., domnule Nechifor, inseamna si schimbare (in bine pentru PSD, in bine pentru comunitate), ar trebui sa fie numit, simplu, "Primii". "Din nou primii" te duce cu gandul la recidiva trecutului, la vechi, la Mirza, la Cozmanca, la Cusnir, la Dontu, la Bejinariu, acestia doi din urma mai putin vechi, dar tot vechi. Ganditi-va la alt nume pentru proiectul dvs. si cedati dlui Stan copy-right-ul "Din nou primii".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei