Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 apr 2010 - Anul XV, nr. 89 (4380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: Modul de alegere a prim-vicepreşedinţilor s-ar putea discuta la Colegiul Director din mai

Luni, 19 Aprilie 2010 (14:49:34)

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că în şedinţa Biroului Permanent Naţional nu s-a discutat despre criticile şefului statului privind modul de alegere a prim-vicepreşedinţilor pe listă, dar că acest aspect s-ar putea analiza la Colegiul Director din luna mai.

Flutur a arătat că acest subiect nu se poate discuta decât în forul decizional în care a fost adoptat noul statut, şi anume Colegiul Director, care se va reuni şi în luna mai.

"PDL este un partid deschis, democratic. Am parcurs toate procedurile şi nu excludem să discutăm lucrurile care vin în îmbunătăţirea unui proiect de statut- pentru că este un proiect de statut - dar acest lucru trebuie făcut în forul în care s-a discutat. Avem acest Colegiu Director şi în luna mai. Este posibil să discutăm, dar nu am hotărât dacă vor discuta sau nu aceste lucruri. Suntem un partid care ţin seama de toate observaţiile", a spus vicepreşedintele PDL.

Întrebat dacă subiectul votului uninominal pentru conducerea partidului a fost ridicat în şedinţa Biroului Permanent Naţional, Flutur a declarat că acest aspect nu a fost luat în dezbatere.

"Cred că în forul în care s-a mai discutat se poate relua această discuţie, până la Convenţie, ca să intrăm cu un statut bun", a adăugat el.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în urmă cu o săptămnă, că noul mod de alegere a conducerii în PDL, în care există patru vicepreşedinţi pe listă, în echipă cu candidatul la funcţia de preşedinte al formaţiunii, reprezintă "o bolşevizare a partidului", "un pas teribil înapoi".

"Nu ştiu ce reformă internă, dar îi înţeleg că şi-au mărit numărul de prim-vicepreşedinţi. Probabil că era necesar. Dar, să vii cu listă în PDL mi se pare o bolşevizare a partidului, cum au făcut şi alţii. O spun deschis, este un pas teribil înapoi în modul de funcţionare democratică a PDL. Lista, fie ea şi de patru prim-vicepreşinţi, aia nu mai e listă de oameni politici aleşi, e listă de gaşcă, indiferent cine e în ea. Deci preşedintele îşi pune o găşcuţă sub el", a declarat Traian Băsescu.

El a adăugat că este pentru prima oară în istoria PDL când s-a întâmplat aşa ceva.

"Eu le doresc mult succes, dar faptul că au ajuns să facă din conducerea unui partid un hibrid, gaşca preşedintelui, patru numiţi... Nimeni n-o să creadă că sunt oameni de mare perspectivă ai partidului, indiferent cum s-ar numi ei, mi se pare inadmisibil", a apreciat preşedintele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Modul de alegere a prim-vicepreşedinţilor s-ar putea discuta la Colegiul Director din mai.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Modul de alegere a prim-vicepreşedinţilor s-ar putea discuta la Colegiul Director din mai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei