Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 apr 2010 - Anul XV, nr. 87 (4378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premierul Boc, cu microfoanele TV în faţă: Nu mai pun mâna, că după aceea sunt acuzat

Vineri, 16 Aprilie 2010 (19:57:39)

Premierul Emil Boc le-a spus ziariştilor, la declaraţiile după comitetul de urgenţă privind norul de cenuşă, că a învăţat că nu trebuie să mai pună mâna pe microfoanele reporterilor, deoarece un astfel de gest poate fi interpretat, dar a fost intrigat că postul TV Antena 3 a venit cu două microfoane

La finalul şedinţei comitetului pentru situaţii de urgenţă, în care au fost analizate problemele generate de norul de cenuşă vulcanică, premierul a făcut ordine pe masa de lucru, astfel încât jurnaliştii să îşi poată aşeza microfoanele în faţa sa pentru declaraţii şi a observat că reporterul Antena 3 a lăsat două microfoane.

"Dar Antena 2 de ce are două microfoane?", a întrebat Boc, referindu-se de fapt la microfoanele postului Antenei 3, dintre care unul destinat transmisiei în direct şi unul aparţinând reporterului.

"Pe unul puteţi să îl duceţi acasă", i-a sugerat premierului un coleg de şedinţă, în timp ce ziariştii i-au spus, zâmbind, că intenţionează să îşi ia înapoi microfoanele la finalul declaraţiilor.

"Nu mai pun mâna, că după aceea mă acuză de... Aici suntem la situaţii de urgenţă, nu ne punem... De aceea jucăm fiecare cu proprietatea lui, n-avem treabă cu ele", a răspuns Boc.

Săptămâna trecută, premierul Emil Boc a susţinut, într-o declaraţie de presă, că posturile TV Antena 3 şi Realitatea TV "dezinformează" şi că, de aceea, Antena a fost amendată de către Consiliul Naţional al Audiovizualului şi că, probabil, şi celălalt post "urmează", în timpul acestei declaraţii el luând la un moment dat microfonul din mâna reporterului Realitatea.

A doua zi, Biroul Permanent Naţional al PDL a decis ca reprezentanţii formaţiunii să nu mai participe la emisiunile posturilor de televiziune Realitatea şi Antena 3, până când aceste posturi nu vor reveni la informarea critică dar corectă a opiniei publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premierul Boc, cu microfoanele TV în faţă: Nu mai pun mâna, că după aceea sunt acuzat.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premierul Boc, cu microfoanele TV în faţă: Nu mai pun mâna, că după aceea sunt acuzat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei