Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 apr 2010 - Anul XV, nr. 87 (4378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Eveniment

Noua Dacie Duster, lansată oficial şi la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cea mai nouă maşină Dacia, modelul Duster, a fost lansată oficial şi la Suceava, la sediul concesionarului Darex Auto. Evenimentul a fost organizat miercuri, la ora 18.00, în prezenţa a numeroase oficialităţi locale şi a specialiştilor din domeniu, invitaţi speciali fiind şi jucătorii echipei locale de handbal Universitatea Suceava.

Intrarea triumfală a noii maşini în sediul Darex Auto, moment care a reprezentat lansarea oficială, a fost precedată de un deosebit moment artistic susţinut de Ansamblul „Trandafir de Bucovina” Milişăuţi, copiii membri ai grupului interpretând cântece populare şi dansuri specifice.

Invitaţii la eveniment au putut studia în amănunt noua Dacia Duster, totodată încercând cheile oferite de organizatori, care le puteau aduce ca premiu chiar o maşină Duster.

De altfel, timp de patru zile, în perioada 15-18 aprilie, clienţii tuturor showroom-urilor Dacia pot participa la „Jocul cheii”, un concurs pentru care au fost distribuite 500.000 de pliante care conţin câte o cheie. Fiecare participant trebuie să încerce cheia în vehiculul Duster expus în show-room, patru dintre acestea urmând a porni maşinile, ceea ce coincide cu câştigarea Dusterului. Participanţii care nu au norocul să pună mâna pe una din cheile norocoase (care pot fi ridicate de la showroom-urile Dacia ori din presa naţională), mai au o şansă, trebuind să completeze talonul ataşat pliantului cu cheie şi să-l introducă în urnele speciale. Din acestea va fi extras un câştigător, care va lua a cincea maşină ce va fi oferită în cadrul concursului.

 

Sucevenii pot încerca noua maşină la Darex

Reprezentanţii Darex Auto Suceava au mai anunţat că până la finele acestei săptămâni, în cadrul Operaţiunii „Porţi Deschise”, sucevenii interesaţi pot testa gratuit şi în premieră o maşină Dacia Duster, cei interesaţi fiind aşteptaţi la sediul din Şcheia al concesionarului.

Dacia Duster este prezentată ca o maşină cu adevărat 4x4, robustă, fiabilă şi cu un spaţiu interior generos, care oferă maximum de confort, atât pasagerilor, cât şi şoferului, care, datorită poziţiei înalte a scaunului, are o vizibilitate foarte bună.

Toate acestea, la preţuri care nu au concurenţă pe piaţă.

Versiunile de bază ale primului SUV realizat de Dacia vor costa între 10.500 euro şi 12.300 euro. Astfel, versiunea de bază 4x2, cu motor de 1,6 l şi cu 105 CP, va avea un preţ de 10.500 euro (inclusiv TVA), în timp ce versiunea 4x4, cu acelaşi motor, va avea un preţ iniţial de 12.300 euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua Dacie Duster, lansată oficial şi la Suceava.
 Vizualizări articol: 10709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Noua Dacie Duster, lansată oficial şi la Suceava4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei