Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 apr 2010 - Anul XV, nr. 87 (4378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Diatribe şi alternative

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Avem televiziuni care organizează derby-uri în nocturnă. Între ele, precum în bancul ăla cu schimbarea ciorapilor! Una îl bagă la înaintare pe profund găunosul Becali, cealaltă răspunde cu degrabă supuratorul Dragomir. Aceste personaje trebuie crezute doar într-un singur caz, când spun mizerii unul despre celălalt. Fiecare cu durerile lui. Borcea ţipă că l-a îngropat arbitrul Tudor, dar Cineva nu bate cu parul, nu-ţi bagă în traistă şi nici nu-ţi încarcă autostivuitorul!

Bine că avem alternative şi, deci, încotro să ne îndreptăm privirile. Mâine dimineaţă, Lucian Bute va boxa din nou şi nu avem motive pentru a ne îndoi de eleganţa cu care-o va face. Dincolo de rezultat, deloc neglijabil, gălăţeanul fiind practic la apogeul carierei sale, orice meci al său bucură şi ochiul neobişnuit cu boxul. Chiar şi ochii adversarilor îi bucură, menajându-i prin celebrele sale lovituri la corp! Nu sunt un mare consumator de box, dar Bute nu luptă ca o brută şi cu asta am spus totul. Apoi, fetele de la Oltchim au duminică meci adevărat, făcut şi mai greu de entuziasmul indus de televiziunea care va transmite în direct, pe undeva de înţeles. Radu Voina nu face pe miliţianul, dar nici nu va scăpa lucrurile din mână, astfel încât să ne putem bucura cu toţii de o altă prezenţă românească într-o finală.

Şi fotbalul este prizabil, iertat fie cuvântul. Traore a fost decisiv pentru calificarea Clujului în finala Cupei României, cu gol şi pasă de gol. Execuţia de la gol a fost într-adevăr una de excepţie, dar nicidecum „un călcâi fabulos”, cum am citit prin cronici. Mingea a fost lovită cu latul înspre lateral-spate, în stilul jucătorilor de la fileu la fotbal-tenis. În Spania, Barcelona a mai trecut o bornă, 3-0 cu Deportivo La Coruna, interesant poate fi faptul că Messi n-a marcat, dar deja banal este că Xavi a mai dat o pasă decisivă. Iar de golul lui Pedro ce s-ar mai putea spune?! Uite de-asta a ajuns Henry rezervă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diatribe şi alternative.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Diatribe şi alternative5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei