Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 mar 2010 - Anul XV, nr. 49 (4340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu, despre parlamentarii declaraţi independenţi: Conjuncturişti care nu fac bine partidului

Luni, 1 Martie 2010 (17:50:47)

Fostul preşedinte Ion Iliescu i-a catalogat, luni, pe parlamentarii care s-au declarat independenţi drept "conjuncturişti" care nu fac bine partidului şi a adăugat că nu poate avea respect pentru asemenea oameni care nu au forţa convingerilor şi nu au un crez politic.

"Asemenea incidente, asemenea manifestări sunt frecvente în asemenea momente de cotitură în viaţa unui partid. Ele sunt, mai ales, expresia caracterului oamenilor respectivi. Eu nu pot să am înţelegere faţă de oameni care au fost în partid, au avut chiar responsabilităţi şi îl părăsesc în momente delicate, momente conjuncturale. Asta vorbeşte despre trăsăturile de caracter ale oamenilor respectivi. Eu nu pot respecta asemenea oameni care nu au forţa convingerilor, care nu au un crez politic, care sunt capabili să-şi schimbe cămaşa funcţie de vreme", a declarat Ion Iliescu.

El a mai spus că demisiile unor parlamentari PSD afectează "în bine", pentru că asemenea "conjuncturişti nu fac bine partidului".
"Pe ei nu poţi să pui temei. În momente dificile se vede cine trage la căruţă, cum spune românul, cine e un temeinic pe care te poţi bizui. Pentru un partid puternic în opoziţie, opoziţia este chiar un purgatoriu, un prilej de a se debarasa de factori şi oameni întâmplători", a conchis Iliescu.

Mai mulţi parlamentari şi-au anunţat demisia din PSD şi trecerea la grupul independenţilor.

Fostul vicepreşedinte al PSD Marian Sârbu a anunţat, vineri, după întâlnirea cu Victor Ponta, că este "nevoit" să părăsească partidul şi că probabil se va alătura grupului independenţilor din Parlament, coordonat de Gabriel Oprea. Anunţul a fost făcut după ce şi Cristian Diaconescu a demisionat din partid. Recent au mai demisionat din PSD, parlamentarii Şerban Mihăilescu, Ioan Munteanu, Culiţă Tărâţă, Cătălin Cherecheş şi Viorel Balcan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu, despre parlamentarii declaraţi independenţi: Conjuncturişti care nu fac bine partidului.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iliescu, despre parlamentarii declaraţi independenţi: Conjuncturişti care nu fac bine partidului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei