Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 mar 2010 - Anul XV, nr. 49 (4340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Un guvern alternativ la actualul Executiv, lucru obligatoriu; Ponta, vârf de lance în 2012

Luni, 1 Martie 2010 (17:53:07)

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, luni, că, din punctul său de vedere, un guvern alternativ la actualul Executiv PDL este un lucru obligatoriu, iar liderul PSD Victor Ponta trebuie să fie "un vârf de lance" în campania din 2012.

Întrebat dacă a propus, la întâlnirea conducerii PSD, constituirea unui guvern din umbră, cu Victor Ponta premier, Geoană a răspuns că a propus ca partidul "să reintre sau să intre cât mai repede cu putinţă în logica de partid de opoziţie, care vrea să revină la putere".

"De aceea, ideea unui guvern alternativ la actualul guvern PDL e un lucru obligatoriu din punctul meu de vedere, iar preşedintelui partidului, pe care sunt dispus să îl sprijin şi să îi ofer întreaga mea experienţă, inclusiv în redactarea de programe de guvernare sau în sprijinire de campanii electorale, îi revine un rol important pentru a fi un vârf de lance în campania din 2012, care se apropie", a arătat senatorul PSD.

El a adăugat că, potrivit unor scenarii, ar putea să fie organizate alegeri anticipate în 2010, iar potrivit altora ar putea fi schimbări spectaculoase de ecuaţie politică în România.

"De aceea partidul nostru trebuie să aibă un guvern alternativ, care sunt convins că va fi dat publicităţii cât mai repede cu putinţă", a conchis preşedintele Senatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Un guvern alternativ la actualul Executiv, lucru obligatoriu; Ponta, vârf de lance în 2012.
 Vizualizări articol: 656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Geoană: Un guvern alternativ la actualul Executiv, lucru obligatoriu; Ponta, vârf de lance în 20125.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce-a trebuit... trimis de
( 1 mar 2010, 19:30:24
De ce-a trebuit sa existe acel sir nesfarsit de situatii penibile in PSD, create in cea mai mare masura de domnul Geoana, cand putea fi adoptata de la inceputul inceputului o astfel de atitudine prin depunerea demisiei imediat dupa ce-a pierdut alegerile si adoptarea pozitiei sale de acum? Intrebarea este: o fi sincer macar acum?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei