Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 mar 2010 - Anul XV, nr. 49 (4340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Bă tată, bă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cuvintele celebre ale lui Dan Iliescu pe la mijlocul anilor ’90, exact înainte să intre cu solo de “amplact” la piesa Catran, mi-au venit în minte săptămâna trecută când Lucescu-fiul probabil sughiţa după Lucescu-tatăl intra cu solo-uri la microfon. Mai întâi cică nu şi-a dat seama ce-a fost în mintea lui Răzvan când a programat trei meciuri la rând  în deplasare, în preliminariile europene. Dar poate trebuia să-l întrebe mai întâi, nu să-l trateze superficial, precum atâţia alţii de prin liga întâi. De fapt, cele trei deplasări sunt consecutive doar văzute pe hârtie, fiindcă la toamnă, între primele două, este o lună distanţă, iar a treia vine abia în primăvara viitoare! În compensaţie, în toamna care contează, cea a lui 2011, vom avea o serie de meciuri acasă care se poate dovedi hotărâtoare. Mai insidios mi se pare ultimul meci din campanie, o deplasare la albanezi, în care aceştia ar putea să tragă mai tare decât ne-am putea aştepta, dacă musulmanii bosniaci vor depinde de acel rezultat.

Pe urmă, pentru Lucescu-tatăl a urmat meciul cu Fulham. În deschidere, un solo despre cum o să câştige Şahtiorul Europa League. Ce altceva mai nimerit decât să atragă rele ursitoare?! Pe urmă, iar arbitrii, iar ghinionul, başca o paralelă prea semeaţă cu Barcelona. Se vede treaba că Ucraina începe să-i devină cam strâmtă.

Apropo de marota cu arbitrii, se pare că Emem Stoica şi-a tras antrenor după chipul şi asemănarea lui. Amândoi au acuzat „maniera”! Asta arată că până la urmă degeaba m-am ofuscat în articolul precedent şi englezii au avut dreptate să o trateze pe Unirea ca pe un adversar mic, neglijabil. Ba chiar Mascherano a ţinut să-i dea peste nas până şi comentatorului român care îl luase peste picior la meciul tur. Atunci, Felix Drăghici, pe lângă indicaţii strigate la microfon, gen „las-o” şi dă-o”, a ţinut să le transmită (vorba vine!) ciulinilor că pe Mascherano îşi pot permite să-l lase să tragă de la distanţă, el nefiind vreun mare pericol în viziunea sa de comentator emerit. Încă de atunci Mascherano l-a făcut să-şi înghită vorbele, iar în Ghencea a dat un gol care i-au atras aprecierile mai rezonabililor Vadim Vâjeu şi Ioan Alexandru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bă tată, bă!.
 Vizualizări articol: 666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bă tată, bă!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei