Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 mar 2010 - Anul XV, nr. 49 (4340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie - concurs de creaţie literară

„Animalul meu de companie - O poveste de iubire”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava, Primăria Suceava şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”lansează Campania şi Concursul de creaţie literară pentru copii (şi copii eterni) cu genericul „Animalul meu de companie - O poveste de iubire”.

 

Un animal de companie este un suflet de prieten adevărat, unic şi devotat

Campania are menirea să sensibilizeze locuitorii faţă de soarta animalelor abandonate şi să creeze atitudini de implicare şi responsabilitate ale cetăţenilor pentru destinul fiinţelor umane şi al animalelor, oferind mărturii despre binefacerile adopţiei de animale.

Un animal de companie este un suflet de prieten adevărat, unic şi devotat.

Respectaţi-l! Iubiţi-l!

Acţiunea face parte şi din calendarul de evenimente care se circumscriu Festivalului Primăvara Poeţilor - Le Printemps des Poètes, Ediţia 2010, coordonat la Suceava de scriitoarea Angela Furtună.

 

Campania şi concursul se vor încheia la 1 iunie a.c., de Ziua Internaţională a Copilului

Cu precădere copiii şi tinerii (dar în fapt toţi cetăţenii responsabili) care au deja un animal de companie sau se implică prin adopţie în salvarea animalelor fără stăpân, sunt stimulaţi, prin această campanie şi prin acest concurs, să scrie povestea animalului lor şi a binefacerilor obţinute astfel în familie (mai multă armonie, mai mult echilibru, mai multă iubire şi înţelegere, mai puţine efecte negative morale şi psihice).
Campania şi concursul se vor încheia la 1 iunie a.c., de Ziua Internaţională a Copilului, când se vor organiza o suită de evenimente care vor cuprinde gala de premiere a câştigătorilor, lecturi publice din scrierile autorilor participanţi la concurs, editarea unui volum cu aceste scrieri şi cu fotografii ale animalelor de companie, prezentarea publică a animalelor din adăposturi, în vederea stimulării adopţiilor.

 

Premii

Lucrările se primesc pe adresa angela.furtuna@gmail.com (telefon 0230 - 530.798, int.23) sau la sediul bibliotecii, Corp B, etaj I.

Premiile şi menţiunile oferite pentru cele mai bune creaţii vor consta în pachete de cărţi, diplome, abonamente pentru toată familia la bibliotecă şi serviciile ei, precum şi în bani (Premiul Special al Juriului - 500 lei, Premiul I - 400 lei, Premiul II - 300 lei, Premiul III - 200 lei).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Animalul meu de companie - O poveste de iubire”.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
„Animalul meu de companie - O poveste de iubire”4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei