Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 ian 2010 - Anul XV, nr. 19 (4310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase despre anunţul că nu va candida la şefia PSD: Am vrut să fac un test

Luni, 25 Ianuarie 2010 (19:56:06)

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a afirmat, luni, întrebat fiind de ce a spus, iniţial, că nu va candida la şefia PSD, pentru ca ulterior să spună că a glumit, că a vrut să testeze în câte minute ajunge o astfel de informaţie în presă.

Chestionat de jurnalişti pe marginea afirmaţiilor făcute în CEXN, unde a spus iniţial că nu va candida la şefia PSD, pentru a afirma, ulterior, după apariţia pe fluxurile de ştiri a informaţiei, că de fapt ar fi glumit, Năstase a răspuns: "Am vrut să fac un test şi a reuşit destul de bine. Am vrut să văd în câte minute ajunge o informaţie din această sală la presă. A durat două minute. (...) Aţi ieşit (ziariştii – n.r.) foarte bine, şi colegii mei au ieşit foarte bine. Ei au ieşit cel mai bine".

Năstase a spus apoi că rămâne la acelaşi punct de vedere, afirmând că nu a luat decizia nici de a candida, nici de a nu candida, întrucât nu are "o miză personală" în ceea ce priveşte preşedinţia partidului.

"Vom vedea împreună care este cea mai bună variantă de conducere, am fost preşedintele partidului, am fost prim-ministru, am fost candidat la preşedinţie, am fost ministru, preşedinte de Cameră, vicepreşedinte, deci din acest punct de vedere nu am orgoliul sau ambiţia de a candida neapărat", a adăugat el.

Năstase a mai declarat că nu crede că ar face bine partidului o candidatură a sa, adăugând că, până acum, nu a avut sentimentul că există o masă critică pentru a susţine candidatura lui.

"M-am gândit, iniţial, la postul de secretar general al ONU, dar am impresia că este ocupat, cel puţin o perioadă. Nu cred că în acest moment ar trebui să creez valuri suplimentare, să anunţ o candidatură. Nu cred că ar face bine partidului. O astfel de candidatură ar trebui să vină dacă ar fi sprijinită de un număr de colegi. Până la acest moment nu am avut sentimentul că există o masă critică pe această direcţie", a afirmat el.

Ulterior declaraţiilor de presă, unii jurnalişti i-au spus lui Năstase că durata de două minute între anunţul făcut de el în CEXN şi apariţia pe fluxurile de ştiri a informaţiei este exagerată.

"În două minute a apărut şi feed-backul. Năstase despre anunţul că nu va candida la şefia PSD: Am vrut să fac un test


Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a afirmat, luni, întrebat fiind de ce a spus, iniţial, că nu va candida la şefia PSD, pentru ca ulterior să spună că a glumit, că a vrut să facă „un test” în câte minute ajunge o astfel de informaţie în presă.

Chestionat de jurnalişti pe marginea afirmaţiilor făcute în CEXN, unde a spus iniţial că nu va candida la şefia PSD, pentru a afirma, ulterior, după apariţia pe fluxurile de ştiri a informaţiei, că de fapt ar fi glumit, Năstase a răspuns:

„Am vrut să fac un test şi a reuşti destul de bine. Am vrut să văd în câte minute ajunge o informaţie din această sală la presă. A durat două minute. (...) Aţi ieşit (ziariştii – n.r.) foarte bine, şi colegii mei au ieşit foarte bine. Ei au ieşit cel mai bine”.

Năstase a spus apoi că rămâne la acelaşi punct de vedere, afirmând că nu a luat decizia nici de a candida, nici de a nu candida, întrucât nu are „o miză personală” în ceea ce priveşte preşedinţia partidului.

„Vom vedea împreună care este cea mai bună variantă de conducere, am fost preşedintele partidului, am fost prim-ministru, am fost candidat la preşedinţie, am fost ministru, preşedinte de Cameră, vicepreşedinte, deci din acest punct de vedere nu am orgoliul sau ambiţia de a candida neapărat”, a adăugat el.

Năstase a mai spus, la o întrebare ulterioară, că nu crede că ar face bine partidului o candidatură a sa, adăugând că, până acum, nu a avut sentimentul că există o masă critică pentru a susţine candidatura lui.

„M-am gândit, iniţial, la postul de secretar general al ONU, dar am impresia că este ocupat, cel puţin o perioadă. Nu cred că în acest moment ar trebui să creez valuri suplimentare, să anunţ o candidatură. Nu cred că ar face bine partidului. O astfel de candidatură ar trebui să vină dacă ar fi sprijinită de un număr de colegi. Până la acest moment nu am avut sentimentul că există o masă critică pe această direcţie”, a afirmat el.

Ulterior declaraţiilor de presă, unii jurnalişti i-au spus lui Năstase că durata de două minute între anunţul făcut de el în CEXN şi apariţia pe fluxurile de ştiri a informaţiei este exagerată.

"În două minute a apărut şi feed-back-ul. Pe vremea mea nu era aşa", a adăugat Năstase.

Liderul social-democrat Adrian Năstase a anunţat în şedinţa CExN al PSD de luni că nu va candida la preşedinţia partidului, au declarat surse participante la întâlnire. Ulterior, tot surse PSD au declrat căAdrian Năstase a afirmat, imediat după ce a apărut pe agenţiile de ştiri informaţia legată de anunţul făcut anterior, tot în Consiliu, că nu va candida la şefia PSD, că este dezamăgit că informaţia s-a scurs în presă şi că, prin urmare, s-a răzgândit.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase despre anunţul că nu va candida la şefia PSD: Am vrut să fac un test.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase despre anunţul că nu va candida la şefia PSD: Am vrut să fac un test0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei