Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 ian 2010 - Anul XV, nr. 11 (4302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iaşi: Profesor concediat şi cercetat de Poliţie după ce a sărutat o elevă

Vineri, 15 Ianuarie 2010 (16:30:16)

Unui profesor dintr-o comună ieşeană i-a fost desfăcut contractul de muncă, fiind acuzat că ar fi sărutat şi pipăit o elevă în vârstă de 14 ani, iar poliţiştii au întocmit pe numele acestuia dosar penal pentru corupţie sexuală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Gheorghe Marian, profesor de fizică la şcoala din comuna ieşeană Probota, este acuzat că în luna decembrie ar fi sărutat şi pipăit o elevă de 14 ani din localitate, părinţii fetei depunând ulterior o plângere la postul de poliţie din comună.

"Există o plângere depusă pe numele profesorului Gheorghe Marian. Părinţii fetei susţin că profesorul ar fi făcut avansuri sexuale fiicei lor în cursul lunii decembrie, toate acestea petrecându-se în incinta şcolii. Noi am început verificările”, a declarat, vineri, şeful postului de poliţie din comuna Probota, Iulian Boureanu.

La rândul său, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Iaşi, Liliana Romaniuc, a declarat că profesorului Gheorghe Marian i-a fost desfăcut contractul de muncă, decizia fiind luată de conducerea şcolii.

"Şcoala din Probota a făcut o anchetă şi a decis desfacerea contractului de muncă. Profesorul predă şi la şcoala din localitatea Cîrniceni. Dacă instanţa va decide că este vinovat, atunci i se va desface şi contractul de muncă pe care care îl are la unitatea respectivă”, a afirmat şeful IŞJ Iaşi.

Profesorul Gheorghe Marian nu a putut fi contactat, poliţiştii din comuna Probota afirmând că în declaraţia dată în faţa acestora dascălul susţine că se consideră nevinovat.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iaşi: Profesor concediat şi cercetat de Poliţie după ce a sărutat o elevă.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iaşi: Profesor concediat şi cercetat de Poliţie după ce a sărutat o elevă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei