Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 ian 2010 - Anul XV, nr. 11 (4302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Casă nouă

Corpul Experţilor Contabili din Suceava are un nou sediu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) s-a mutat în casă nouă. Ieri a avut loc inaugurarea noului sediu CECCAR, situat pe strada Mihai Eminescu nr. 10, Suceava.
La eveniment au fost prezenţi preşedintele CECCAR, profesorul universitar Dr. Marin Toma, directorul general executiv CECCAR, economist Daniela Vulcan, membrii Biroului Permanent al Consiliului Superior al CECCAR şi membri ai Consiliului Superior al CECCAR.
Alături de profesioniştii contabili au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai Consiliului Judeţean şi Prefecturii, parlamentari, şefi de instituţii şi profesori universitari.
„Este lăudabilă activitatea CECCAR în Suceava, şi dacă avem un corp al experţilor contabili atât de puternic, înseamnă că şi mediul de afaceri din judeţ încă funcţionează”, a declarat Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, la evenimentul prilejuit de inaugurarea noului sediu CECCAR.
Sărbătoarea de ieri a marcat totodată şi împlinirea a 15 ani de activitate a filialei CECCAR Suceava. Cu acest prilej, conducerea filialei a felicitat şi a oferit plachete aniversare membrilor primului Consiliu al filialei şi membrilor primului Birou Permanent al Consiliului Superior al CECCAR.
Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România este organismul reprezentativ al profesiei contabile din România, autonom, neguvernamental, non-profit şi de interes public.
Cu o dezvoltare remarcabilă la nivel naţional, CECCAR este reprezentat în toate cele 42 judeţe ale ţării, prin filiale teritoriale având în total un număr de 55.000 de membri, profesionişti contabili.
Filiala CECCAR Suceava a luat fiinţă în anul 1994.
Numărul membrilor filialei CECCAR Suceava a avut o evoluţie ascendentă, începând în anul 1996, de la un total de 395 de membri, respectiv 219 experţi contabili, 172 de contabili autorizaţi şi patru societăţi de expertiză contabilă, ajungând la sfârşitul anului 2009 la un număr de 1105 membri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corpul Experţilor Contabili din Suceava are un nou sediu.
 Vizualizări articol: 2268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Corpul Experţilor Contabili din Suceava are un nou sediu1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei