Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2009 - Anul XIV, nr. 299 (4285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dolj: Aproximativ 120 de persoane aşteaptă în maşini ca drumarii să deszăpezească un drum judeţean

Luni, 21 Decembrie 2009 (17:09:22)

Aproximativ 120 de persoane aşteaptă, luni după-amiază, în maşini, ca drumarii să cureţe drumul judeţean dintre comunele doljene Moţăţei şi Unirea, existând pericolul blocării autovehiculelor pe tronsonul respectiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Lucrătorii de la Serviciul Poliţiei Rutiere au restricţionat, luni după-amiază, accesul a 40 de maşini în care se află aproximativ 120 persoane, pe drumul judeţean DJ 561 A, întrucât şoseaua este încă înzăpezită, riscând astfel ca maşinile să rămână blocate.

"Pe respectivul sector de drum se acţionează cu o autofreză, urmând ca în momentul în care drumul va fi practicabil în condiţii de siguranţă să se permită accesul celor aproximativ 40 de autovehicule oprite pe drum", se arată într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj.

Potrivit sursei citate, cinci drumuri judeţene din Dolj erau blocate, luni după-amiază, la ora 15.00. Este vorba despre DJ 561 B Segarcea – Drănic, DJ 552 Vârtop – Sălcuţa, DJ 561 D Vârtop – Cornu, DJ 561 D Maglavit – Poiana Mare – blocat şi DJ 1 Galicea Mare – Izvoare.

Drumarii au reuşit să deszăpezească patru drumuri judeţene, respectiv DJ 561 A Pleniţa – Unirea, DJ 552 A Perişor – Cetăţuia, DJ 552 A Cioroiaşi – Cioroiul Nou, DJ 561 D Băileşti – Rastul Nou, şi un drum comunal, DC 17 Radovan – Târnava.

Aproximativ 150 de persoane au fost recuperate de poliţişti, jandarmi şi pompieri, în noaptea de duminică spre luni, din maşinile care au rămas blocate pe drumurile judeţene din Dolj şi transportate în camioane militare la sediile unor primării, cămine culturale sau ferme agricole.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dolj: Aproximativ 120 de persoane aşteaptă în maşini ca drumarii să deszăpezească un drum judeţean.
 Vizualizări articol: 846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dolj: Aproximativ 120 de persoane aşteaptă în maşini ca drumarii să deszăpezească un drum judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei