Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2009 - Anul XIV, nr. 299 (4285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accidente grave

Cinci răniţi, din cauza inconştienţei în trafic şi a zăpezii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci oameni au fost răniţi în două accidente rutiere weekendul trecut, totul plecând de la inconştienţa unui şofer şi a unui căruţaş, coroborată cu condiţiile grele de trafic.
Primul accident s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 17.00, pe DN 17, în comuna Vama. Poliţia informează că Dumitrache T., în vârstă de 62 de ani, domiciliat în Vrancea, aflat la volanul unei autoutilitare, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă, scăpând maşina de sub control într-o curbă şi intrând pe contrasens, unde a lovit violent un autoturism în care se aflau Maricel şi Mariana M., ambii în vârstă de 47 de ani, din Vaslui. Urmare a impactului, cei doi pasageri din autoturismul care se deplasa regulamentar au fost răniţi, femeia fiind diagnosticată cu leziuni grave.
Un accident cu consecinţe mai grave s-a produs sâmbătă, în jurul orei 18.00, pe DJ 178B, în comuna Satu Mare. Gheorghe Z., un şofer în vârstă de 30 de ani, din municipiul Rădăuţi, s-a izbit într-o căruţă care circula în faţa sa, condusă de Gheorghe G., în vârstă de 36 de ani, localnic din Satu Mare. Din impactul foarte violent, toate cele trei persoane aflate în maşină au fost rănite, un bărbat de 52 de ani, pasager pe bancheta din spate, fiind diagnosticat cu leziuni grave.
Poliţia precizează că atelajul hipo, încărcat cu deşeuri din material lemnos, care depăşeau partea din spate a căruţei cu aproximativ trei metri, nu era prevăzut cu sursă de lumină, doar o vestă reflectorizantă fiind ataşată în partea din spate a atelajului. Şoferul, precizează poliţia, se face vinovat de faptul nu a adaptat viteza la drumul acoperit cu zăpadă, condiţii în care nu a putut evita impactul cu atelajul nesemnalizat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci răniţi, din cauza inconştienţei în trafic şi a zăpezii.
 Vizualizări articol: 2325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci răniţi, din cauza inconştienţei în trafic şi a zăpezii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo boului de la politie trimis de
(21 dec 2009, 12:45:52
daca atelajul era ne semnalizat si era si intro posibila curba cum ar trebui sa circule masinele ?? banuesc ca dupa lasarea seri atelajele si mai ales acele ne semnalizate sa stia acasa.sau amendate .dar cine sa ia masuri ca papagali de la politia rom.sunt vai de ei.asa ca tot soferi sunt vinovati.
1.1  RE: Bravo boului de la politie trimis de
(21 dec 2009, 13:00:31
Sper, pentru binele nostru, ca tu n-ai carnet. Daca sofezi tot asa cum scrii...
2.   Bravo.... trimis de
(21 dec 2009, 19:48:24
in fine,scrie cum scrie,ortografia lasa de dorit,dar de transmis a transmis bine ceea ce trebuie.nu stiu "extra"ce sofer esti tu,dar daca circuli tu noaptea fara lumini de ce sunt eu vinovat ca nu am adaptat viteza la conditiile meteorologice????care sunt aceste conditii?se vede clar ca esti un "pupincurist"al militienilor,al acestor hoti ce stau la sosele la vanat,pt. a-si umple buzunarele cu bani,construit vile si circuland in luxoase autoturisme....si deh....toate astea din salariul de bugetar...
2.1  RE: Bravo.... trimis de
(21 dec 2009, 21:24:55
Mai, esti prost. Si te indignezi degeaba si gratuit. Unde ma-ta ai vazut in comentariul meu ca as fi de acord cu unele practici ale oamenilor in albastru? Pupincurist esti tu, pupincurist al analfabetului de la comentariul nr. 1.
3.   Comentariu trimis de
(22 dec 2009, 08:01:38
mai desteptule ce esti...."degeaba si gratuit"

bietul om a facut pur si simplu un comentariu,a tras un semnal de alarma ,dar PUPINCURISTII,ca tine nu inteleg........."unele practici"...."oameni in albastru"....

tu PUPINCURISTULE,ce "OM"esti?ca ceilalti sunt analfabeti si prosti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei