Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 dec 2009 - Anul XIV, nr. 291 (4277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc:Guvernul Negoiţă nu poate merge până la capăt în formula actuală, dacă este formată o majoritate

Vineri, 11 Decembrie 2009 (14:36:04)

Guvernul propus de Liviu Negoiţă nu poate să meargă în formula actuală până la capăt, dacă va fi formată o majoritate parlamentară cu participare la guvernare, dar pot fi găsite şi alte formule de modificare a structurii avansate decât depunerea mandatului, a declarat premierul interimar Emil Boc.

"Guvernul Negoiţă este în procedură parlamentară, trebuie să îşi urmeze cursul. Pe noi ne interesează în acest moment să găsim o majoritate politică, o majoritate capabilă să susţină acest guvern sau altul, în funcţie de negocierile pe care le vom avea. Am început demersurile pentru consolidarea unei majorităţi cu intrare la guvernare. Guvernul Negoiţă, în formula actuală, aşa cum arată, nu poate să meargă până la capăt, evident", a spus Boc, la postul public de radio.

Întrebat dacă, în aceste condiţii, Negoiţă îşi va depune mandatul, premierul interimar nu a formulat un răspuns concret, spunând că pot fi găsite şi alte formule.

"Nu neapărat, nu neapărat, se pot găsi şi alte formule de lucru. Pe noi ne interesează acum să constituim o majoritate care să pornească de la un program de guvernare, de la nişte principii de guvernare, de la nişte priorităţi pentru anul 2010 şi, după ce aceste lucruri le-am pus de acord, după aceea putem discuta în ce formă acest guvern, alt guvern găseşte formula de promovare în Parlament", a spus Boc.

Premierul desemnat, Liviu Negoiţă, a transmis Parlamentului, în luna noiembrie, o listă de Guvern cu 14 ministere, conduse de către o parte dintre actualii miniştrii interimari ai PDL, dar şi de Gabriel Oprea (grupul independenţilor), Valeriu Tabără, pentru Agricultură, şi Cristian Irimie, la Sănătate.

Lista Guvernului propus de Liviu Negoiţă îi include pe Vasile Blaga (Dezvoltare şi Turism), Daniel Funeriu (Educaţie, Cercetare, Tineret şi Sport), Gabriel Oprea (Administraţie şi Interne), Gheorghe Pogea (Finanţe), Mihai Şeitan (Muncă), Radu Berceanu (Transporturi şi Comunicaţii), Valeriu Tabără (Agricultură), Adriean Videanu (Economie şi Comerţ), Anton Cristian Irimie (Sănătate), Mihai Stănişoară (Apărare), Cătălin Predoiu (Justiţie), Bogdan Aurescu (Externe), Sulfina Barbu (Mediu) şi Theodor Paleologu (Cultură).
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc:Guvernul Negoiţă nu poate merge până la capăt în formula actuală, dacă este formată o majoritate.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc:Guvernul Negoiţă nu poate merge până la capăt în formula actuală, dacă este formată o majoritate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei