Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 dec 2009 - Anul XIV, nr. 291 (4277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

PSD va tipări o carte cu neregulile electorale din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava va tipări o carte în care va publica toate neregulile electorale care au fost sesizate la sediul organizaţiei de către populaţia judeţului. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, care a precizat că în cartea respectivă vor fi prezentate toate sesizările persoanelor care au venit la sediul filialei judeţene a social democraţilor suceveni cu privire la „modul în care au fost fraudate alegerile sau intimidările persoanelor care au votat duminică”.
„Toate aceste date le avem deja centralizate şi le vom cuprinde într-un material care se va constitui într-o carte, pe care o vom edita şi o vom face cunoscută publicului. Şi îmi vine în minte un citat al cronicarului Grigore Ureche. Vom face această carte, <ca să se ştie la ce s-a lucrat şi să nu se piardă în uitare>”, a spus Milici. În replică la anunţul făcut de Ovidiu Milici cu privire la intenţia de a tipări această carte, senatorul PD-L de Suceava Orest Onofrei a ţinut să precizeze că „le recomand social democraţilor, sau domnului Milici, să facă această carte sul, pentru că aşa este mai uşor de utilizat”.

 

PSD nu crede în scuzele „făcute cu jumătate de gură”

Pe de altă parte, Ovidiu Milici a criticat gestul democrat-liberalilor din Câmpulung Moldovenesc, care au adus o coroană mortuară în faţa sediului PSD din acest municipiu. Milici a precizat că, deşi deputatul PD-L Ioan Bălan şi-a cerut scuze pentru această iniţiativă, acest gest ar fi fost făcut „cu jumătate de gură”. Milici a adăugat că democrat-liberalii ar trebui să-şi ceară scuze tuturor membrilor PSD care au avut de suferit, într-un fel sau altul, în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.
„Stăm şi ne întrebăm la ce ar trebui să ne mai aşteptăm de acum înainte dacă la sediul PSD Câmpulung Moldovenesc au adus coroane mortuare. Am văzut că anumite căpetenii PD-L şi-au cerut scuze, cu jumătate de gură, faţă de acest gest. Dar oare aceşti domni şi-au cerut scuze de la cetăţeanul din Păltinoasa care şi acum stă cu capul crăpat în spitalul din Gura Humorului? Sau şi-au cerut scuze de la doctorul din Frasin al cărui cabinet a fost murdărit samavolnic? Dar oare şi-au cerut scuze de la tinerii şi voluntarii noştri care au fost alergaţi cu parii, au fost bătuţi şi fugăriţi? Sau de la părinţii acestora?”, a mai declarat vicepreşedintele PSD Suceava.

 

Milici îi cere lui Ioan Bălan să spună cine au fost liderii PSD Suceava care ştiau că Mircea Geoană ar fi pierdut alegerile

Nu în ultimul rând, vicepreşedintele PSD Suceava i-a solicitat deputatului Ioan Bălan să spună cine sunt liderii PSD Suceava care în noaptea de duminică spre luni ar fi ştiut, încă de la ora 1:00, că Mircea Geoană ar fi pierdut alegerile prezidenţiale. Milici a spus că Ioan Bălan ar trebui să precizeze de unde are astfel de informaţii, după ce deputatul PD-L declarase, într-o conferinţă de presă, că încă din noaptea de 6 spre 7 decembrie, la ora 1.00, „lideri importanţi ai PSD Suceava au fost informaţi că au pierdut alegerile”.
„Îl somez public pe domnul care a făcut publice aceste informaţii să vină şi să dea nume concrete”, a mai spus Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD va tipări o carte cu neregulile electorale din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
PSD va tipări o carte cu neregulile electorale din judeţul Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu veti dovedi.. trimis de
(11 dec 2009, 12:39:24
... niciodata ca acele nereguli nu au fost din partea PSD. Cum puteti afirma asa ceva, cand voi sunteti cei mai corupti din tara asta?? Mai nou v-au arestat un senator.. e usor sa aflati de aceste nereguli din moment ce voi ati produs o parte din ele.

Unde e linistea promisa, PSD? a, am uitat, domnul Geoana are alte preocupari. Citez: "problemele legate de guvern nu sunt prioritatea mea, tot ce ma intereseaza e sa castig alegerile"...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei