Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 dec 2009 - Anul XIV, nr. 291 (4277)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Călătorii care merg cu Trenurile Zăpezii pot cumpăra de luni până joi bilete reduse cu 20%

Vineri, 11 Decembrie 2009 (17:36:39)

Călătorii care merg cu Trenurile Zăpezii vor putea cumpăra, de luni până vineri, bilete reduse cu 20% la trenurile care circulă pe relaţie directă şi au ca punct de plecare sau destinaţie staţiile de pe Valea Prahovei, precum şi pe rutele care fac legătura cu Vatra Dornei şi Piatra Neamţ.

CFR Călători a anunţat că, începând de duminică, lansează "Oferta de călătorie - Trenurile Zăpezii 2009/2010", valabilă până în 28 februarie 2010, "oferind iubitorilor sporturilor de iarnă variante multiple de călătorie spre/dinspre munte".

Oferta cuprinde reduceri de 20%, de luni până joi, pentru toţi călătorii, indiferent de vârstă, la clasa a 2-a şi este valabilă la toate trenurile care fac legătura între Bucureşti şi staţiunile de pe Valea Prahovei - Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, la tenurile cu destinaţia Vatra Dornei din Bucureşti, Suceava, Iaşi, Cluj-Napoca şi retur, la cele care fac legătura Bucureşti - Piatra Neamţ şi retur, precum şi la trenurile cu destinaţia Braşov din Galaţi, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea şi Suceava.

Pentru grupurile de minimum zece persoane, oferta cuprinde o reducere tarifară de 25 la sută, la clasa a 2-a, dus-întors, la trenuri de orice rang, pe relaţii de călătorie care au ca punct de plecare sau destinaţie o staţie de pe secţia Breaza-Braşov, staţia Vatra Dornei sau staţia Piatra Neamţ. Totodată, pentru fiecare opt persoane în plus, oferta se măreşte cu 2%, până la grupuri formate din peste 50 de persoane.

Oferta turistică de călătorie în grup "Trenurile Zăpezii" nu se aplică pentru grupurile care beneficiază deja de o altă reducere.

Valabilitatea biletului dus-întors este de 30 de zile de la efectuarea călătoriei de dus, precizează CFR Călători.

Biletele din oferta "Trenurile Zăpezii" pot fi luate de la agenţiile de voiaj CFR sau de la ghişeele caselor de bilete din incinta staţiilor CFR, cu anticipaţie maximă de 30 de zile. Călătorii care optează pentru oferta "Trenurile Zăpezii" nu pot beneficia de alte reduceri acordate în baza unor acte normative. Oferta va fi vândută ca opţiune de bază pentru cei care nu beneficiază de alte facilităţi.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Călătorii care merg cu Trenurile Zăpezii pot cumpăra de luni până joi bilete reduse cu 20%.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Călătorii care merg cu Trenurile Zăpezii pot cumpăra de luni până joi bilete reduse cu 20%0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei