Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 nov 2009 - Anul XIV, nr. 280 (4266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Niciodată nu am să dau interesul românilor pentru interesul rechinilor

Duminică, 29 Noiembrie 2009 (13:58:50)

Candidatul susţinut de PDL la Preşedinţie, Traian Băsescu, a declarat, duminică, la un miting electoral din Petroşani, că nu va da "interesul românilor pe cel al rechinilor", iar în ziua votului aceştia vor afla ce înseamnă să îi păcăleşti pe români cu filme trucate sau cu poveşti.

"Niciodată nu am să dau interesul românilor pentru interesul rechinilor. Rechinilor le rupem colţii. Să ştiţi că cea mai puternică lovitură se dă rechinilor prin votul românilor, iar acum vor afla ce înseamnă să crezi că îi poţi păcăli pe români, ori cu firme trucate, ori cu poveşti", a declarat Băsescu, la un miting electoral organizat în faţa Casei de Cultură din Petroşani, la care au participat circa 1.500 de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Traian Băsescu a precizat că el are în spate poporul român şi că ar fi putut avea şi el susţinerea "rechinilor" dacă ar fi acceptat compromisul.

Băsescu a afirmat că, în condiţiile în care ar fi acceptat interesele "rechinilor", Dinu Patriciu, Dan Voiculescu şi Sorin Ovidiu Vântu, şi el ar fi fost lăudat de televiziunile acestora.

Mulţimea a huiduit în momentul în care au fost nominalizaţi cei trei şi au strigat "Hoţii".

Băsescu a amintit românilor despre ceea ce s-a întâmplat în această campanie, la televiziunile lui Vântu şi Voiculescu, despre care a spus că au crezut că îi pot păcăli pe români cu minciuna lor.

"Vor plăti pe 6 decembrie minciuna pentru că românul nu poate fi întors la vremurile în care se făceau privatizări şi domnul Patriciu îşi lua rafinării şi teritorii de exploatat prin Libia. Românii nu pot fi întorşi la vremurile în care în liniştea asigurată de maestrul liniştii, Iliescu, Vântu nenorocea 350.000 de români, furându-le banii cu FNI. Românii nu se pot întoarce la vremurile securistului Voiculescu care nici astăzi nu poate justifica de unde îi vine averea", a spus Băsescu.

Băsescu a spus că cea mai mare "păcăleală" este liniştea pe care o propune Mircea Geoană, noţiune de linişte inventată de Sorin Ovidiu Vântu care îl cheamă pe candidatul PSD ca pe un lacheu în Deltă "pentru a-i mai da nişte instrucţiuni".

"Asta este ceea ce propun ei poporului român - linişte. Vor ca românii să doarmă liniştiţi pentru ca furturile lor să continue. Au nevoie de liniştea pe care le-o poate da Mircea Geoană, să pună mâna pe Poşta Română, pe Romgaz, pe Oil Terminal din portul Constanţa, pe sistemul energetic pentru că Voiculescu, Vântu şi Patriciu nu se satură cu ceea ce au agonisit pe seama statului român", a spus Băsescu.

Oamenii aveau fulare, baloane şi hanorace portocalii şi purtau pancarte pe care erau scrise "Sunt tânăr hunedorean şi votez Băsescu", "Uricaniul votează Băsescu", "Băsescu preşedinte".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Niciodată nu am să dau interesul românilor pentru interesul rechinilor.
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băsescu: Niciodată nu am să dau interesul românilor pentru interesul rechinilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei