Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 nov 2009 - Anul XIV, nr. 280 (4266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Filmarea cu Băsescu este un trucaj, imaginile apăreau în 2007, la suspendare, dacă erau reale

Duminică, 29 Noiembrie 2009 (14:04:43)

Filmarea în care preşedintele Băsescu pare că ar fi lovit un copil peste faţă, în timpul unui miting electoral din 2004, este un trucaj, demonstrat de faptul că imaginile, dacă ar fi fost reale, erau folosite în 2007, la suspendarea din funcţie a şefului statului, a apreciat premierul interimar Boc.

El a apreciat, la Realitatea TV, că filmarea este una trucată şi a argumentat prin propriul exemplu, arătând că recent "a fost la un pas" să fie lovit de un cameraman, pe holul Parlamentului, dar s-a ferit la timp, ulterior televiziunile prezentând însă imagini care indicau că a fost lovit.

Întrebat dacă şi scena din 2003 în care a căzut de pe un platou de filmare, amplasat la înălţime, reprezintă tot un trucaj, premierul interimar a spus că acel incident a fost unul real, la care a avut mare noroc.

"Am avut noroc, şansă, cineva acolo sus mă iubeşte", a spus Boc.

Cotidianul "Gardianul" a publicat, joi seară, o filmare în care preşedintele Băsescu pare că ar fi lovit un copil peste faţă, în timpul unui miting electoral.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Realitatea TV, întrebat cum comentează filmul, că se va uita la imagini şi va da o explicaţie publică, după care a spus: "Nu ştiu dacă acel copil nu a vorbit urât femeii".

"Vă asigur că o să mă uit şi o să vă dau o explicaţie. Dar zice copilul ceva? A spus ceva urât?", a spus Băsescu, întrebat despre filmuleţ.

"Poate m-a înjurat", a adăugat Băsescu.

Ulterior, preşedintele Traian Băsescu a declarat, la sediul său de campanie, că niciodată în viaţa lui nu a lovit vreun copil, al său sau al altora, susţinând că s-a ajuns "prea departe cu campania murdară" şi că acest lucru"arată disperare".

Întrebat de MEDIAFAX, vineri dimineaţă, la momentul la care, în jurul orei 3.30 , părăsea sediul său de campanie, dacă imaginile reprezintă un trucaj şi cum va demonta înregistrarea, Băsescu a răspuns: "Eu am văzut deja demontată scena pe un calculator, probabil că mâine o să o vadă şi publicul".

Băsescu a continuat arătând că "mâine" fi dată publicităţii o "demonstraţie" în acest sens făcută "de un specialist".

Sâmbătă, Traian Băsescu a anunţat, la sediul său de campanie, că îl va da în judecată pe Dinu Patriciu şi cotidianul Gardianul pentru "minciună şi trucarea unor filmări" şi a întrebat conducerea ziarului de ce nu a făcut o expertiză a filmului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Filmarea cu Băsescu este un trucaj, imaginile apăreau în 2007, la suspendare, dacă erau reale.
 Vizualizări articol: 407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Filmarea cu Băsescu este un trucaj, imaginile apăreau în 2007, la suspendare, dacă erau reale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei