Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 nov 2009 - Anul XIV, nr. 280 (4266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Mocanu: „Coaliţia PNL - PSD va reuşi să deblocheze ţara”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Vasile Mocanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că alegerea în funcţia de preşedinte al României a lui Mircea Geoană şi un guvern susţinut de PNL şi PSD va asigura buna funcţionare a trei instituţii fundamentale ale statului, Preşedinţia, Parlamentul şi Guvernul României.
Mocanu a făcut un apel la votanţii lui Crin Antonescu, din primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, să aibă încredere în liderul PNL şi în gândirea politică a acestuia şi să-l sprijine în continuare în acţiunile şi iniţiativele pe care le are.
„Îi asigurăm că tot ceea ce facem în aceste zile este spre interesul ţării şi al românilor. Îi asigurăm pe alegătorii noştri că în aceste zile au posibilitatea să vadă politicieni de anvergură, responsabili, în frunte cu Crin Antonescu, acesta reuşind să demonstreze că poate să aducă la aceeaşi masă o majoritate parlamentară. Mai mult, prin alegerea lui Mircea Geoană în data de 6 decembrie se va asigura stabilitate în cele trei mari instituţii, Preşedinţia, Parlamentul şi Guvernul”, a declarat Mocanu.

 

„Oameni politici adevăraţi găsesc soluţii pentru a scoate ţara din criză”

Preşedintele PNL Suceava a adăugat că noua majoritate parlamentară va reuşi să asigure stabilitatea Parlamentului, iar coaliţia PNL – PSD va reuşi să deblocheze din punct de vedere economic România, prin susţinerea unui guvern condus de Klaus Iohannis.
„Coaliţia PNL – PSD va reuşi să deblocheze ţara printr-un guvern susţinut de o majoritate şi care va fi condus de un om competent şi independent, care va asigura stabilitate”, a precizat liderul PNL Suceava.
Vasile Mocanu a mai declarat că alegerea lui Mircea Geoană în funcţia de şef al statului va asigura şi stabilitatea Preşedinţiei României.
„Prin aşezarea lui Mircea Geoană la Cotroceni eliminăm răul actual, această calamitate care interpretează Constituţia în interes personal. Traian Băsescu este un om de nivelul celor pe care l-am văzut cu tristeţe aseară, şi aici facem referire la filmul în care se vede că dumnealui lovea un copil la o manifestare electorală. Spun cu tristeţe, pentru că era şi preşedintele meu, şi al nostru, al tuturor. Şi am văzut un preşedinte pe care l-am votat acum cinci ani, când şi liberalii au muncit pentru ca acesta să ajungă preşedinte. Şi am văzut acum ce mic era în acele zile, în care noi munceam pentru el. În comparaţie cu acesta, Mircea Geoană va aduce stabilitate la Cotroceni”, a spus Mocanu.
Nu în ultimul rând, el a făcut apel la liberalii şi susţinătorii lui Crin Antonescu din judeţul Suceava să-l voteze pe Mircea Geoană în turul al doilea al alegerilor, precizând că „alegătorii nu trebuie să creadă în aceste momente că, în mod artificial, dreapta s-a unit cu stânga. În aceste momente de calamitate, oameni politici adevăraţi găsesc soluţii pentru a scoate ţara din criză”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mocanu: „Coaliţia PNL - PSD va reuşi să deblocheze ţara”.
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mocanu: „Coaliţia PNL - PSD va reuşi să deblocheze ţara”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iese si asta trimis de
(28 nov 2009, 17:38:22
mai iese si prostanul asta in presa sa se bage in seama....nu e respectat de nici un PNL-ist. nefericita alegere a facut baisanu cu dobitocul asta, cel mai pupincurist pamantean. trebuia sa treaca si licheaua asta la pd-l cu restul....ca acolo e locul lor.
2.   Opinie trimis de
(29 nov 2009, 09:52:21
Bine spus calamitate : criza economica, criza politica, criza morala, toate se intampla in Romania astazi.

In astfel de situatii o alianta intre partide politice cu ideologii si doctrine diferite (chiar opuse) este de inteles si de acceptat atunci cand ofera speranta redresarii nationale.

Garantia acestui demers politic este onoarea pusa in joc a celor doi lideri Antonescu si Geoana. Iar modul in care si-au asumat aceasta mare responsabilitate, de a scoate tara din criza, parca este altul decat cel facut de liderii politici romani in ultimii 20 de ani.

SA LE DAM O SANSA !

2.1  RE: Opinie trimis de
(29 nov 2009, 10:02:16
Ceea ce mi se pare profund ingrijorator ar fi prezenta PSD la guvernare si sa avem un presedinte PSD. Daca PNL a demonstrat o oarecare demnitate de-a lungul timpului, faptele savarsite de PSD au dovedit ca acesta este CEL MAI CORUPT partid existent. Orice alianta pe care a avut-o PSD a sfarsit rau, cand s-au aliat cu PD-L au vazut ca acea alianta nu le indeplinea interesele personale asa ca au plecat. Asta ma face sa nu am incredere in nimic ce intreprinde PSD

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei