Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 nov 2009 - Anul XIV, nr. 275 (4261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţări de 280 milioane euro prin POR pentru microîntreprinderi şi dezvoltarea turismului

Luni, 23 Noiembrie 2009 (13:41:36)

Ministerul Dezvoltării a lansat, luni, a doua etapă de depunere de proiecte în cadrul domeniilor de intervenţie privind sprijinirea microîntreprinderilor şi modernizarea infrastructurii de turism, care beneficiază de fonduri totale de 280 milioane euro, în cadrul Programului Operaţional Regional.

Cele două domenii majore de intervenţie, 4.3 - "Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor" şi 5.2 - "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice", beneficiază în această etapă de alocări financiare de 171,68 milioane euro, respectiv 108,08 milioane euro.

Cererile de finanţare pot fi depuse continuu la organismele intermediare din cadrul agenţiilor pentru dezvoltare regională din regiunea în care urmează să fie implementat proiectul, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării.

Prin Programului Operaţional Regional (POR), Uniunea Europeană sprijinină, în perioada 2007-2013, dezvoltarea urbană, reabilitarea drumurilor judeţene şi a străzilor, modernizarea infrastructurii serviciilor sociale, de sănătate, pentru situaţii de urgenţă şi a celei educaţionale, dezvoltarea mediului de afaceri regional şi local, valorificarea patrimoniului cultural şi promovarea potenţialului turistic al României.

Bugetul total al POR este de circa 4,4 miliarde euro pentru perioada 2007-2013. Finanţarea programului este realizată în proporţie de 84% din fonduri UE şi restul din fonduri naţionale.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanţări de 280 milioane euro prin POR pentru microîntreprinderi şi dezvoltarea turismului.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finanţări de 280 milioane euro prin POR pentru microîntreprinderi şi dezvoltarea turismului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei