Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 nov 2009 - Anul XIV, nr. 275 (4261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Am ratat o mare şansă de a schimba esenţial soarta vieţii politice din România

Luni, 23 Noiembrie 2009 (13:37:24)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la sediul central al partidului, că înţelege şi împărtăşeşte amărăciunea alegătorilor săi, menţionând că a fost ratată o mare şansă de a schimba esenţial soarta vieţii politice din România - şansa de a schimba România din temelii.

"Sigur, le înţeleg şi le împărtăşesc amărăciunea alegătorilor mei. Am ratat o mare şansă de a schimba esenţial soarta vieţii politice din România şi am ratat o mare şansă de a schimba România din temelii. Nu a fost posibil acum, din varii motive, dar ceea ce s-a dovedit este că, împotriva unor aparate foarte bine organizate de campanei electorală, de informare şi dezinformare, împotriva unor aparate de propagandă extrem de puternice, lipsiţi de toate aceste arme, am reuşit totuşi un scor considerabil, am reuşit să contăm şi este decisiv ceeea ce aceşti alegători cu votul lor vor face în turul doi al alegerilor prezidenţiale", a declarat Antonescu.

El a menţionat că, după toate evalutările din acest moment, câştigul cel mare al primului al alegerilor prezindenţiale a fost ieşirea "într-o proporţie semnificativă la vot a unor categorii extrem de importante pentru societatea românească: tineri, intelectuali, oameni care la precedentele alegeri nu mai votaseră". El a calificat revenirea acestora în activitatea publică şi "în jocul electoral" drept un lucru "foarte important", care trebuie valorificat şi păstrat de liberali.

"Ne reîntâlnim după numărarea a 75% din voturile exprimate de cetăţenii României şi deci putem discuta fără detaliile finale, dar cu rezultatul clar că în finală se vor întâlni Traian Băsescu şi Mircea Goeană. Nu ştim încă rezultatul final în ce mă priveşte, probabil e vorba de în jur de două milioane de voturi, cele mai multe voturi luate vreodată de vreun liberal şi cel mai bun rezultat al unui candidat al PNL din 1990 încoace", a mai spus Antonescu.

El a ţinut să le mulţumească din nou românilor care i-au dat votul, Comitetului de sprijin constituit de Emil Constantinescu, dar şi jurnaliştilor, menţionâd că fără activitatea lor nu a fost posibil pentru el să transmită un mesaj care în cea mai mare parte a ajuns la alegători.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Am ratat o mare şansă de a schimba esenţial soarta vieţii politice din România.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Am ratat o mare şansă de a schimba esenţial soarta vieţii politice din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei