Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 nov 2009 - Anul XIV, nr. 275 (4261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reclamaţii

Incidente electorale sesizate de PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava a reclamat, ieri, mai multe incidente electorale, printre care turism electoral, propaganda electorală în zona secţiilor de votare sau faptul că autorităţile locale le-au indicat alegătorilor cu cine să voteze.
Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD a informat, printr-un comunicat de presă, că în comuna Vadul Moldovei, la secţia 601, a fost favorizat turismul electoral prin transportarea cetăţenilor la vot cu autoturisme, iar în oraşul Broşteni, la secţia 131, în jurul orei 10.00, reprezentantul UDMR, Camelia Ilişescu, a părăsit secţia de votare şi a plecat cu autoturismul pentru a aduce la vot cetăţenii.
Totodată, în comuna Mălini, la secţiile 438, 439, 440, 441, 442 şi 443, unii dintre membrii secţiilor de votare făceau propagandă electorală, indicând alegătorilor pe cine să voteze.
PSD Suceava a mai sesizat că în comuna Dărmăneşti, la secţia 303, primarul şi viceprimarul comunei au transportat cu autoturismele cetăţenii la secţiile de vot şi au stat în perimetrul acestora, îndemnându-i să voteze cu un anume candidat, iar în comuna Horodnic de Jos, la secţia 400, viceprimarul şi un consilier comunal s-au aflat în imediata apropiere a secţiei de vot, împărţind plicuri cu facturi RDS şi sugerând alegătorilor cu cine să voteze.
PSD Suceava a mai reclamat că la Şcoala Generală Nr. 6, din cartierul Burdujeni, la secţia 55, „deputatul Ioan Balan a făcut campanie pentru PD-L”, iar în comuna Râşca, Adrian Artene, proprietar al unei fabrici de cherestea din localitate, a organizat transportul cu trei autoturisme al unui grup de votanţi către secţia de votare nr. 601 din comuna Vadu Moldovei.
În comunicatul PSD Suceava se mai arată că, în comuna Slatina, primarul Ilie Gherman a fost prezent în faţa secţiei de votare şi le-a spus cetăţenilor ce candidat să voteze, iar în cabinele de vot au intrat câte două persoane.
Pe de altă parte, IJP Suceava a informat că la 112 au fost înregistrate, ieri, până la ora 14.30, 23 de semnalări cu privire la posibile incidente electorale, din care 18 nu s-au confirmat, patru erau în curs de verificare, iar una a fost soluţionată prin aplicarea unei sancţiuni contravenţionale.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri au fost verificate, de patrulele mixte ARR-Poliţie, 50 de autoturisme, 17 autocare şi 37 de microbuze, fără a se constata nereguli.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incidente electorale sesizate de PSD.
 Vizualizări articol: 745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Incidente electorale sesizate de PSD2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aceeasi poveste trimis de
(23 nov 2009, 17:17:13
Din nou aceeasi poveste. PSD acuza, PSD reclama, dar nu-i nimic, toata tara stie acum de strategiile voastre din cauza unor ametiti de la voi din partid. N-o sa va mearga planul sa acuzati incolo si incoace doar pentru a castiga niste voturi, cum nu v-a mers nici pana acum
2.   Papagali trimis de
(23 nov 2009, 18:46:57
cei ce au furat dintotdeauna striga mereu hoti (HOTILOR DE PSD-isti)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei