Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2009 - Anul XIV, nr. 264 (4250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu şi Geoană, candidaţii care au înregistrat donaţiile cele mai însemnate

Marţi, 10 Noiembrie 2009 (19:40:39)

Traian Băsescu şi Mircea Geoană sunt candidaţii care au obţinut, până în acest moment, cele mai multe donaţii pentru alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie, potrivit unei situaţii date publicităţii de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Potrivit situaţiei donaţiilor pentru alegerile prezidenţiale, la data de 9 noiembrie, primite şi depuse de partidele politice, alianţe politice şi electorale şi a candidaţilor independenţi, conform Legii 334/2006, pentru alegerile prezidenţiale, pe primul loc în ceea ce priveşte donaţiile se află Traian Băsescu (PDL), cu 1.592.943 lei.

Următorul în acest clasament este liderul PSD, Mircea Geoană, care candidează din partea Alianţei politice PSD+PC, care a totalizat donaţii în valoare de 1.090.518 lei.

Următoarele poziţii sunt ocupate de candidatul independent Sorin Oprescu, cu 883.492 lei, Crin Antonescu (PNL), cu 285.870 lei, Kelemen Hunor (UDMR), cu 214.505 lei, candidatul independent Eduard Manole, cu 100.000 lei.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, care candidează la aceste alegeri, a declarat la Autoritatea Electorală Permanentă donaţii de 450 lei.

De asemenea, au declarat că nu au primit donaţii George Becali (PNG-CD), Ovidiu Iane (Partidul Ecologist Român), Remus Cernea (Partidul Verde), Constantin Rotaru (Partidul Alianţa Socialistă) şi candidatul independent Ninel Potârcă.

Astfel, candidaţii propuşi şi susţinuţi de partide sau alianţe au totalizat donaţii de 3.184.286 lei, în timp ce candidaţii independenţi au reuşit să strângă donaţii în valoare de 983.492 lei, suma totală a donaţiilor făcute în această campanie fiind de 4.167.778 lei.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu şi Geoană, candidaţii care au înregistrat donaţiile cele mai însemnate.
 Vizualizări articol: 802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu şi Geoană, candidaţii care au înregistrat donaţiile cele mai însemnate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei