Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2009 - Anul XIV, nr. 264 (4250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Reuşită

Flutur a dorit să obţină Sănătatea pentru suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul sucevean Cristian Irimie, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a fost nominalizat pentru a face parte din Guvernul Negoiţă ca ministru al Sănătăţii. Propunerea a venit din partea vicepreşedintelui PD-L Gheorghe Flutur, care îl consideră pe ginecologul sucevean o foarte bună alegere.
Gheorghe Flutur ne-a declarat, aseară, că l-a susţinut pe Cristian Irimie pentru această funcţie şi că au fost de acord cu propunerea sa atât premierul în exerciţiu, Emil Boc, cât şi ministrul interimar demis Adriean Videanu, dar şi premierul desemnat Liviu Negoiţă.
„Sper ca acest guvern să treacă şi ar fi foarte bine să treacă în Parlament. Irimie este o alegere bună, ca secretar de stat şi-a făcut o imagine bună şi cred că este ceea ce trebuie, mai ales că acum, la Sănătate, trebuie gestionată şi situaţia cu gripa nouă”, a declarat Gheorghe Flutur.
Acesta a mai precizat că, pentru Suceava, nominalizarea lui Cristian Irimie „este o bucurie”, deoarece astfel judeţul nostru ar avea din nou un om în guvern. „Sper să fie şi validat”, a mai spus liderul PD-L.
Doctorul Cristian Irimie este membru PD-L şi, din iarna acestui an, ocupă funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Anterior a fost directorul Spitalului de Urgenţă Suceava şi al Direcţiei de Sănătate Publică. Până la închiderea ediţiei, medicul nu a putut fi contactat telefonic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a dorit să obţină Sănătatea pentru suceveni.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Flutur a dorit să obţină Sănătatea pentru suceveni3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(10 nov 2009, 11:18:22
Intr-adevar este o alegere foarte buna. Din nou o sa avem pe cineva din Suceava la guvernare si asta este foarte bine pentru noi.
1.1  RE: Felicitari trimis de
(10 nov 2009, 18:24:08
flutur le-a dat sucevenilor Marea Uniune IEuropeana. asta pentru cine citeste printre randuriwinking
2.   Buna alegere! trimis de
(10 nov 2009, 11:35:25
Am fi onorati ca un sucevean sa fie reprezentantul nostru,iar cum se stie ca cei din PD-L gasesc solutii inovatoare pentru problemele cotidiene ,Domnul Doctor Cristian Irimie ar coordona variante de solutinonare pentru aceasta pandemie,plus ca are un cv impresionant si merita acest post!
3.   Sanatatea! trimis de
(10 nov 2009, 11:56:18
Sanatatea v-o da Dumnezeu, nu Flutur!

Daca va mai uitati mult la Flutur ca la Dumnezeu pe pamant, o sa muriti odata cu sufletele voastre!
3.1  RE: Sanatatea! trimis de
(10 nov 2009, 12:42:25
...spre deosebire de tine,caruia se pare ca ti-a murit mai intai sufletul,iar acum faci umbra pamantului doar cu hoitul!
3.2  RE: Sanatatea! trimis de
(10 nov 2009, 15:26:34
M-am gandit bine si sa stii ca ai perfecta dreptate!

De cand locuiesc in acest oras mi-a murit de mult sufletul si am ramas doar cu hoitul !
4.   N-are nici o importanta.. trimis de
(10 nov 2009, 12:08:43
ca sustinatori ai unui partid sau a altuia, da, are o importanta deosebita, mai ales cei din cadrul acestui judet. e vazuta ca o mare smecherie si ca o trufie nejustificata, care ar suna ceva de genul : "ia uite, ceva de calitate de la suceava. suntem tari si mari..." ei bine nu e chiar asa. aceste nominalizari se fac doar pe criteriu politic si in avantajul unuia sau a altuia. asta a fost demonstrata de-a lungul timpului. cat priveste ministrul sanatatii, chiar n-are nici o importanta. deocamdata. ministerele importante la care sunt angrenati pdl-isti au ca unic scop in acest moment castigarea alegerilor si atat. apoi se vor face miscari si oscilatii ca particulele alfa, beta, gama, teta...

si intocmai.. sanatatea o ai si te ingrijesti de ea.. nu ca si cum ne-am fi nascut bolnavi.. poate ei, bolnavi de politica..
5.   Sa traiti bine trimis de
(10 nov 2009, 12:11:42
Ma bucur ca un sucevean va face parte din guvern.happy

Exaltatii si retardatii pot crede acest lucru. un guvern este cel care guverneaza, nu o lista de nume supusa dezbaterii.

Bucuria mononeuronalilor este scurta, nu va ganditi ca acest guvern trebuie sa treaca prin parlament?

Va trece?

De abia dupa aceea ar trebui sa va bucurati!

Oricum la puterea pe care o are flutur si la votantii partidului ar fi trebuit ca mai multi oameni sa fie din zona noastra. Nefiind suficienti incep sa ma intreb daca puterea lui flutur este chiar atat de mare la portocalii.

Oricum cred ca ar trebui sa se gandeasca si la varianta de dupa alegeri.

Atunci voi putea sa rad cu pofta de guvernele pe hartie pe care le fac unii ca sa nu le aprobe altii si toate astea pentru dorinta de putere a unuia putin intarziat dar portocaliu.
6.   Politica! trimis de
(10 nov 2009, 12:45:39
In loc sa-l sustineti pe Flutur ca iese in fata cu Suceava si sa fiti mandri de asta,invocati motive puerile doar pentru a nuanta alegerea voastra legata de un partid sau altul.Rusine!
7.   ATENTIE trimis de
(10 nov 2009, 17:36:40
bai herman numai noi suntem impotriva lui basescu dar nici n-ai cum sa fi altfel daca ai un cap pe umeri . nu tre sa fii nici pesedist, nici penelist, nici peremist, nici macar udmerist ca sa vezi ca ceausescu s-a reincarnat in basescu!
8.   Oare? trimis de
(10 nov 2009, 18:27:29
Daca Flutur dorea un ministru sucevean il propunea initial in guvernul Boc! Domnul Flutur ne zice acum doar "eu as vrea dar nu mai pot"... Retorica impotentei apare din cand in cand dupa o anumita varsta...
9.   Atentie trimis de
(10 nov 2009, 18:42:18
Base expirat!

5ani a dormit si s-a furat!
10.   E ciudat... trimis de
(10 nov 2009, 18:44:38
...cum un om cand vrea sa faca ceva, sar toti pe el. Daca Flutur era din alt partid, nu va mai agitati voi atat. In loc sa va bucurati ca face cineva ceva pt Suceava asta, ca sa ne fie noua tuturor mai bine, va cramponati atata "ca e de la partidul ala, nu pot sa fiu de acord cu ce zice" pai conteaza de la ce partid e??? Fiti obiectivi mai oamenilor, apreciati pe oricine care are intentii bune si vrea sa faca ceva pt noi. Bine ca v-a placut de Marza, care n-a ridicat un deget in interesul sucevenilor la vremea lui.
11.   Cat l-a costat? trimis de
(10 nov 2009, 20:20:48
???
12.   Repet! trimis de
(11 nov 2009, 08:55:27
Am fi onorati ca un sucevean sa fie reprezentantul nostru,iar cum se stie ca cei din PD-L gasesc solutii inovatoare pentru problemele cotidiene ,Domnul Doctor Cristian Irimie ar coordona variante de solutinonare pentru aceasta pandemie,plus ca are un cv impresionant si merita acest post!
13.   Papagalul cu gripa trimis de
(11 nov 2009, 09:54:57
fluturel de la humor o fi tras cortina ca gripa sa nu mai patrunda in zonele marcate cu portocaliu.niste jigodii care isi cauta doar interesele lor si ale partidului.astia nu sunt pentru tara ,ca sa o ruineze mai mult doar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei