Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 oct 2009 - Anul XIV, nr. 237 (4223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oltean spune că va verifica certificatele medicale ale directorilor PSD care au concedii de boală

Vineri, 9 Octombrie 2009 (16:43:32)

Vicepreşedintele PDL deputatul Ioan Oltean a declarat, vineri, că va verifica legalitatea certificatelor medicale obţinute de şefii instituţiilor deconcentrate membri sau susţinuţi de PSD, care au recurs la această soluţie pentru a nu putea fi demişi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este decis să facă acest lucru deoarece actualii şefi "s-au îmbolnăvit subit, peste noapte, toţi", încercând să-şi păstreze funcţiile cu orice preţ.

"S-au îmbolnăvit subit, peste noapte, toţi încercând să îşi menţină funcţiile cu orice preţ, deşi sunt reprezentanţii altei clase politice decât cea care este la guvernare. Personal, mă voi adresa fiecărui medic care a eliberat certificate medicale şi voi cere verificarea legalităţii acestor certificate. Este o hotărâre luată la nivel naţional privind îmbolnăvirea subită a multor membri ai PSD care se află în fruntea unor servicii deconcentrate, încercând, în felul acesta, să-şi menţină prerogativele", a spus Oltean.

Liderul PDL a afirmat că el "îi vrea pe toţi sănătoşi" pentru că vor avea timp să se îmbolnăvească după alegeri.

"Mai întâi să muncească pentru partidul din care fac parte şi să îşi obţină pe drept funcţia dacă, într-adevăr, vor mai putea să o obţină. Nu pot decât să îi apreciez pe cei care şi-au dat demisiile ştiind că postul a fost ocupat doar pe perioada în care PSD se va afla la guvernare", a adăugat Oltean.

Oltean a apus că după înlocuirea din funcţii a şefilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, în Bistriţa-Năsăud vor mai fi schimbaţi directorii APIA, ai Direcţiei Silvice, dar şi ai Agenţiei de Protecţie a Mediului. În schimb, vor fi menţinuţi şefii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor sau ai Gărzii de Mediu, chiar dacă nu fac parte din PDL, a anunţat Ioan Oltean.

Liderul PSD Timiş, Ilie Sârbu, a declarat, joi, că le-a recomandat directorilor instituţiilor deconcentrate din judeţ susţinuţi de PSD să nu îşi dea demisia şi că intrarea în concedii medicale, măsură la care au recurs zeci de directori din mai multe judeţe, este "o problemă personală" a acestora.

El a spus că în Timiş sunt şapte directori care au intrat în concediu medical, în timp ce în alte judeţe sunt şi câte 20 de directori care au recurs la această măsură.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oltean spune că va verifica certificatele medicale ale directorilor PSD care au concedii de boală.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oltean spune că va verifica certificatele medicale ale directorilor PSD care au concedii de boală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei