Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 oct 2009 - Anul XIV, nr. 237 (4223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

Mîrza caută aliaţi în lupta cu Flutur

Vineri, 9 Octombrie 2009 (15:18:00)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a anunţat că va discuta cu liderii celorlalte formaţiuni politice din judeţ în vederea elaborării unei strategii menită să prevină ca alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie să fie fraudate de PD-L.
În opinia liderului social-democrat, singurul ţel al Guvernului Boc este ca prin instrumentele de care dispune să fraudeze alegerile. „Am înţeles că şi în judeţul nostru se fac asemenea pregătiri, se pregătesc sume uriaşe de bani pentru mituirea alegătorilor, pentru mituirea celor din secţiile de votare şi fac apel atât la instituţiile statului abilitate cu intervenţia de a stabili măsurile de legalitate, cât şi la oamenii de partid - şi o să am o discuţie şi cu liderii celorlalte organizaţii politice din judeţ, să facem front comun”, a afirmat Mîrza.
Senatorul a arătat că activiştii PSD vor fi instruiţi şi dotaţi cu aparatura necesară pentru a aduna probe în cazul în care vor avea elementele unei posibile fraude, dar şi pentru a interveni în momentul în care se va încerca acest lucru. Totuşi, fără cooperare din partea instituţiilor statului, Mîrza are îndoieli că astfel de acţiuni vor fi suficiente pentru a împiedica practicile electorale incorecte.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza caută aliaţi în lupta cu Flutur.
 Vizualizări articol: 2423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza caută aliaţi în lupta cu Flutur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Usurare trimis de
( 9 oct 2009, 22:54:24
ca sa mai cauti bai mirzache? toate zdrentele ti-au plecat din partid! ai scapat! tre sa iesim in starda! altfel nu scapam de protocalii!

pamflet desigur

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei