Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 oct 2009 - Anul XIV, nr. 237 (4223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc, participantelor la Congresul PPE: Sper să aveţi timp liber, în criză încurajăm consumul

Vineri, 9 Octombrie 2009 (16:54:43)

Premierul Emil Boc le-a transmis, vineri, participantelor la Congresul Organizaţiei de Femei a PPE, să profite de timpul liber pe care îl au în programul evenimentului de la Bucureşti, precizând că în perioadă de criză trebuie încurajat consumul.

"Vă urez tuturor bun venit în România şi la Bucureşti şi să petreceţi dincolo de momentele profesionale şi politice clipe frumoase, ca acasă, aici, în Bucureşti", le-a transmis Boc reprezentantelor Organizaţiei de Femei din Partidul Popular European.

El şi-a exprimat speranţa că în organizarea congresului s-a ţinut cont şi de un program de timp liber. "Având în vedere că în perioadă de criză trebuie să încurajăm consumul, dumneavoastră trebuie să aveţi timp şi pentru asemenea activitate aici, la Bucureşti", a spus Boc, în aplauzele audienţei.

La eveniment a participat, pentru scurt timp, şi europarlamentarul Elena Băsescu, aceasta asistând la câteva discursuri şi părăsind sala fără a dori să facă declaraţii.

Premierul a ţinut să remarce şi faptul că în sală sunt mai puţini domni şi mai multe doamne, ceea ce este, în opinia sa, un semn bun că mergem în direcţia bună.

Organizaţia de Femei a Partidului Popular European susţine, la Bucureşti, vineri şi sâmbătă, Congresul şi Consiliul General cu tema "Femeile şi criza economică: noi oportunităţi sau un recul?".

Evenimentul, realizat în parteneriat cu Organizaţia de Femei a Partidului Democrat Liberal, condusă de Sulfina Barbu, deputat în Parlamentul României, se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

Congresul îi are ca invitaţi, din partea PPE, pe Doris Pack, preşedinte PPE Femei - Germania, Rumiana Jeleva, ministru al Afacerilor Externe din Bulgaria, Ana Palacio, fost ministru al Afacerilor Externe din Spania.

În program, participantele la Congres au trecut, sâmbătă după-amiază, un tur al Capitalei.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc, participantelor la Congresul PPE: Sper să aveţi timp liber, în criză încurajăm consumul.
 Vizualizări articol: 540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc, participantelor la Congresul PPE: Sper să aveţi timp liber, în criză încurajăm consumul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei