Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 oct 2009 - Anul XIV, nr. 237 (4223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demisie din PSD

Corneliu Popovici a trecut la PD-L şi rămâne secretar de stat la Ministerul Turismului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul de stat în Ministerul Turismului, suceveanul Corneliu Popovici, a demisionat din PSD pentru a-şi păstra funcţia. Anunţul a fost făcut în cursul zilei de ieri, Popovici declarând că a luat această decizie pentru a-şi putea continua activitatea în domeniul turismului. Mai mult, din spusele liderilor PD-L Suceava, Corneliu Popovici s-a alăturat democrat-liberalilor. Acest lucru a fost confirmat de liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care a confirmat faptul că Popovici doreşte să se înscrie în PD-L şi să sprijine candidatura lui Traian Băsescu pentru preşedinţia României.
„Am avut discuţii cu el şi, dacă îşi însuşeşte programul politic al PD-L şi îl va susţine pe Traian Băsescu în campania electorală, va veni alături de noi”, a declarat Gheorghe Flutur. Cu toate acestea, potrivit unor surse, Corneliu Popovici şi-a depus deja adeziunea la PD-L.
În ceea ce-l priveşte pe Corneliu Popovici, acesta a precizat că, în condiţiile în care şi-a dorit să-şi continue activitatea ca secretar de stat în Ministerul Turismului, nu mai putea să rămână membru al PSD.
„În momentul de faţă, în judeţul Suceava sunt pornite mai multe proiecte de infrastructură în domeniul turismului şi la o parte dintre acestea mă număr printre iniţiatori. Din acest motiv am preferat să rămân alături de cei care derulează aceste proiecte şi să-i sprijin în continuare”, şi-a motivat Corneliu Popovici decizia de a demisiona din PSD pentru a rămâne în funcţia secretar de stat.
El a arătat că, după ieşirea PSD de la guvernare, s-a numărat printre secretarii de stat care nu au fost demişi de miniştrii PD-L. Corneliu Popovici a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Turismului la începutul acestui an, fiind propus pentru această funcţie de către PSD Suceava, organizaţie în care deţinea funcţia de secretar general.
După demisia lui Corneliu Popovici din PSD Suceava, preşedintele acestei organizaţii, Gavril Mîrza, a precizat că momentan nu vrea să facă declaraţii legate de gestul fostului său coleg de partid.
„A optat pentru a rămâne în funcţia de secretar de stat. În aceste condiţii nu mai putea să rămână în PSD, motiv pentru care a demisionat”, a precizat Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Popovici a trecut la PD-L şi rămâne secretar de stat la Ministerul Turismului.
 Vizualizări articol: 719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Corneliu Popovici a trecut la PD-L şi rămâne secretar de stat la Ministerul Turismului3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un individ lipsit de caracter si un oportunist trimis de
( 9 oct 2009, 11:40:50
"Mare specialist" in turism, Cornelus de la scularie a avansat la functia de liftier la MT si carator de Vuittonuri a madamei Udrea. Greu dupa 9 luni sa lasi parfumurile fine ale blondei ministrese si sa te intorci la izurile de bucatareasa a nevesti-ti. Mare greseala face Flutur daca are incredere in acest individ. Un oportunist si un individ lipsit de caracter ce s-a remarcat ca pupator de posterior a lui Marza si care este gata oricand sa se intoarca in bratele tatucului pesedist. Usor de schimbat camasile de la rosu la portocaliu, dar naravul (caracterul) ba!
2.   Despre tradatori... trimis de
( 9 oct 2009, 15:19:29
Cand tradezi pentru prima oara ti se lipeste eticheta de tradator si nu mai scapi de aceasta pana la sfarsitul vietii. Daca ai tradat, vei mai trada... miza sa fie una pe masura "costului". Costul este unul abstract, de ordin moral, pe cand beneficiu este unul material. Daca ai bani ce iti mai trebuie? Esti in varful piramidei. Nu asta e filosofia promovata in miorita country?

Eu nu cred ca Flutur face o mare greseala. Cred ca stie exact ce face.

Flutur are nevoie de soldati si nu conteaza daca sunt sau nu culti, verticali, betivi, curvari etc. Sa faca treaba pentru partid si sa aiba ciocul mic.

Parere personala / Pamflet.
3.   Despre partide trimis de
( 9 oct 2009, 15:35:02
doua aspecte:

1. incapacitatea partidelor de a-si tine membrii laolalta pe termen lung

2. incapacitatea partidelor de a numi oameni competenti, onesti in functii publice de raspundere.

Nu avem nevoie de specialisti in turism - apropo, numai Suceava scoate peste 100 de absolventi anual - , ne trebuie domnul Popovici, un neanderthalian cu un vocobular de 50 de cuvinte. Dar, la urma urmei, trebuie sa cheme cineva liftul, nu?
4.   Erer trimis de
( 9 oct 2009, 15:41:10
erer
5.   Corneliu Popovici a trecut la PD-L trimis de
(10 oct 2009, 10:32:39
Anunt important: Care mai aveti de mutat de la un partid la altul faceti un afis mare. Nu va sfiiti in a alege FITISMUL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei