Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2009 - Anul XIV, nr. 230 (4216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liderii PSD au tatonat posibilitatea unei moţiuni de cenzură, neluând deocamdată nicio decizie

Joi, 1 Octombrie 2009 (14:05:12)

Liderii PSD, întruniţi în şedinţa cu miniştrii social-democraţi după revocarea lui Dan Nica din funcţia de ministru al Internelor, au discutat despre posibilitatea susţinerii unei moţiuni de cenzură, însă nu au luat nicio decizie în acest sens, aşteptând evoluţia şi mişcările politice ale PDL.

Surse din conducerea PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că în şedinţa care a urmat semnării decretului de revocare a lui Dan Nica din Guvern, liderii partidului au discutat şi eventuale variante de paşi politici până la alegerile prezidenţiale, unul din scenarii fiind legat de o moţiune de cenzură.

Sursele menţionate au spus că liderii PSD nu au luat o decizie fermă dacă vor susţine o moţiune de cenzură, în condiţiile în care nu au o certitudine cum vor acţiona parlamentarii PNL într-un asemenea scenariu.

Liderii social-democraţi au luat în calcul situaţia că, în eventualitatea în care o moţiune de cenzură ar fi adoptată de Parlament, până la alegerile prezidenţiale, actualul Guvern va rămâne în funcţie, având atribuţii reduse, însă asigurând totuşi organizarea alegerilor prezidenţiale şi a referendumului solicitat de preşedintele Băsescu.

Sursele citate au mai arătat că în şedinţa conducerii partidului s-au luat în calcul intensificarea activităţii parlamentare a PSD, nu doar prin proiecte de legi şi negocierea cu PNL pentru respingerea unor iniţiative ale guvernului, ci şi prin propunerea constituirii mai multor comisii parlamentare care să ancheteze activitatea mai multor miniştri democrat-liberali.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderii PSD au tatonat posibilitatea unei moţiuni de cenzură, neluând deocamdată nicio decizie.
 Vizualizări articol: 528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderii PSD au tatonat posibilitatea unei moţiuni de cenzură, neluând deocamdată nicio decizie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei